26 juni - kortisoninjektion.

Holly gick igenom 8-månaderskoll galant igår, hon både såg & hörde! ;)
Lillgumman väger nu 8540g och är 69cm lång. :))
Idag var jag hos läkaren för att kolla upp min onda axel som jag gått med sedan mars månad. Det har bara blivit värre och nu får jag bara upp den i en 30 graders vinkel.. vilket inte är så bra, men det smärtar verkligen!
Nåväl, en kraftig inflammation konstaterades så jag fick en kortisoninjektion i axeln, inte de mysigaste jag vart med om men det kan liksom inte bli sämre känns det som. Hoppas nu att detta hjälper och att jag äntligen kan bli kvitt denna smärta och få tillbaka rörligheten i armen samt mitt liv!!
Om fjorton dagar blir det sjukgymnasten igen för att träna upp de som gått förlorat.
Medan jag var på vc så var farmor & farfar hemma med Holly, det hade gått superbra! Sen var det så lyxigt att farmorn fixat lunch, så det var bara sätta sig att äta! :) Avrundade med kaffe och sen for dom, medan jag diskade undan (3 koppar för att vara exakt, för resten hade svärmor fixat) så somnade Holly i vagnen.. inom loppet av typ 3 min! :) Det var prefekt, så jag fick ta de lilla lugna.
Jag väntar på att smärtlindringen ska släppa, för då skulle jag tydligen. få dubbelt så ont som innan men sedan skulle det vända igen och bli bättre - förhoppningsvis! :)



Hon har sina speciella sovstilar! :)

Nu blir det en kopp kaffe
snart, sen se om Holly vill göra kväll!
Ha en fin kväll!
- efter regnet kommer solen.
Kram


25 juni - God morgon!

God morgon!
Lillan somnade efter många tårar kl 23.30 igårkväll. Övertrött!
Hon sov till kl 8.45 idag, eller hon kunde nog ha sovit längre men jag väckte henne - Vi har nämligen bvc och 8 månaderskoll nu på förmiddagen! Spännande!! :)



På återhörande!
- du stal våra hjärtan
innan du ens fanns!
Kram

24 juni - provar igen!

Jag hade just skrivit klart inlägget till bloggen i lördags men när jag skulle skicka iväg det så var det något fel med blogg.se, så allt försvann! Blev rätt så bitter och struntade i att testa igen.

Nåväl, jag gör det ett nytt försök nu istället då.
I torsdags blev Hollygumman 8 månader! Åtta månader!! Stoppa tiden, någon! :) Det går alldeles för fort, återigen så var det ju i förra veckan vi kom hem från BB med vår lilla skrutt! Men tydligen har det gått några fler dagar.. börjar jag inse! :)
Hon är verkligen det bästa, det bästa!!



Fredagen, midsommarafton, spenderades hemma under förmiddagen med diverse pyssel och sen mitta'dan for vi till Gissträsk och fikade. Alla Bennys syskon (utom Robin) med familjer och Hollys farmor & farfar var där - mycket trevligt!
Vi for hem vid middagen och hade en lugn mysmiddag, var verkligen härligt. Avrundade kvällen med kladdkaka & jordgubbar när Holly hade gjort natt. :)



Lördag, igår, for vi till mormor & morfar. Fikade go'tårta (lemoncurd tårta med maräng och sockerkaksbotten samt jordgubbar) och åt (renskav & färsk potatis) gott, Holly fick lite saker även mamman. Tack så mycket för det!! :)
Alltid lika roligt att vara hem & träffas!
Tack för en bra dag!



Idag, söndag, åkte Benny på jobb söderut och blir borta hela veckan! Så vi ska ha mysvecka jag & min älskade dotter! :)
Hon gjorde natt kl 22, så nu ska väl jag också passa på att sova en stund så man är pigg och utvilad imorgon! :)


God natt allesammans!
- take care.
Kram


19 juni - Storkok med skada.

Benny for i vanlig ordning med lastbilen imorse, hon skulle dock köra en långsväng idag så han ligger borta till imorgon.
Jag har hunnit med att göra ett storkok med köttfärssås med morötter och köttfärssås med couscous till Holly, nu har vi frysen full med mat (kyckling, fisk, kött, grönsaker, potatis å köttfärssåsen) till lillan, så skönt!
Det inträffade dock en liten olycka när jag skulle hacka löken, kniven slant och hackade i fingret istället - gjorde rättså jätteont med tanke på att det farit in lök(ångor) i jacket, men tillslut fick jag koll på läget och kunde fortsätta min matlagning! :)


Mycket mat blev det minsann!

Holly tuggar på allt som kommer i hennes väg.


Sen tog vi en promenad med Jessica & Emilia kväll, så skönt ute och härligt att träffa dom - det var ett tag sen! :)
Vi kom in klockan sju och kors i taket så var Holly vaken hela kvällspromenaden på 1,5 timme, så hon fick vällingflaskan kl 20 och somnade kl 20.40 - så jag har haft en helkväll för mig själv, har hunnit stöka med sånt som jag i normala fall sällan hinner. :)

Nu ska jag dock sova, tror Nemo får hoppa upp i sängen ikväll.. nu när husse är borta - för det känns en aningens ensamt i den stora sängen!


Trött hund tidigare under dagen.

Med dessa rader vill jag önska er en god natts sömn, på återhörande!
- sweet dreams.
Kram

Bus & middag.

Jag har varit hos sjukgymnasten, resulterade i att jag ska fortsätta som hittills, nytt besök nästa måndag.
När jag hem möttes jag av två pudlar, en Holly och en farmor som var ute och tog en nypa frisk luft. :)
Jag och Holly busade lite, öppnade posten som bestod av ett paket från Hollys moster & kusinerna Siri & Eskil.
Hon fick en söt tröja, byxor, strumpbyxor, body, sandlådeleksaker, en teckning från Eskil och ett kort från moster. Tack så jättemycket för det!! :) Det var superfint alltihop! <3



Sen gjorde jag middag, idag blev det "lax a la Marta" med potatiskroketter, mycket gott vill jag lova!! :)
Nu sitter jag och dricker lite vatten innan jag ska ta itu med att plocka bort efter maten sen fixa Hollys middag, hon åt så sen lunch idag så vi förskjuter lite på mattiderna. ;)

Ha en fin kväll!
- love.
Kram

18 juni - mardröm.

God förmiddag.
Igårkväll gav jag Holly en gröttallrik och små smörgåsbitar till kvällfika, hon äter annars välling och är så nöjd över det, men jag har tänkt se hur länge hon håller sig på gröt -!om det fungerar lika bra som vällingen. I regel sover hon hela natten på välling, eller så kan hon vakna vid kl 4 och ska ha en flaska sen sover hon till kl 8-9. Hon somnade strax efter att hon hade ätit igårkväll, vid kl 20 och sov till kl 21, hon skrek - herregisses vad hon skrek! Varken jag eller Benny har vart med om dess lika och just detta skrik kände vi inte igen heller, faktum var att hon sov fortfarande.. det dröjde säkert fem-tio minuter innan hon vaknade. Först trodde vi att hon hade ont i magen eftersom det var längesen hon fick gröt, men när hon väl vaknat så var hon på bra humör och skrikandet upphörde. Jag tror nu mer på att det var en mardröm!! Lillgumman, är verkligen jobbigt när hon är ledsen - det känns verkligen i mammahjärtat!!

Hon vaknade kl 3.30 och fick välling sen somnade hon om till kl 8, skönt! :)
Idag har jag sjukgymnasten, hoppas på att bli bättre snart! Det är lite (läs mycket) frustrerande att inte kunna använda en kroppsdel, som man är så beroende av vad man än ska göra!
Nåja, snart så blir det nog ordning på det med! :)




Nu, frukost!
- fånga dagen.
Kram

15 juni - Sicken helg.

Igår, lördag, var det dags för den årliga bilträffen här i Norsjö. Vädret var inte det bästa, gråmulet och skurar. Men mestadels var det uppehåll, sån tur var! :)
Senare på kvällen var det dags för mamman i huset att lämna över allt ansvar till pappan - Brolle & Nanne skulle uppträda på Rännarn', det var hur roligt som helst! Trevligt sällskap och galet mycket folk var det inne på området! Var ju ändå sisådär över 1,5 år sen jag var ute sist, så detta var verkligen kul. Men hur roligt det än var så kommer det dröja innan jag ska ut igen, jag har blivit rätt bekväm av mig sen vi fick Holly.. hehe! Det är rätt skönt att ta det lugnt hemma efter lillan somnat, liksom! ;))
Så nästa gång skickar jag ut pappan så han får roa sig! :) Förresten, dom hade haft värsta myskväll medan jag var ute på galej! Hon hade somnat i tid, så Benny fick lite välbehövlig egentid med sitt tv-spel! ;)



Idag har vi satt upp våra nya dvdställ, blev väldigt bra! Sen har vi mest tagit det lugnt, det har varit regnigt - så innepyssel satt på sin plats! :)

Måndag imorgon, fåse vad veckan har att bjuda på.

Hoppas alla har haft en bra helg!
- underbart.
Kram

15 juni - Go'morgon!

Endast jag som är vaken.
Holly gjorde ju natt kl 20 igårkväll och har sovit som en stock, vaknade dock kring halv tolv och surrade på en stund i sin säng för att sedan somna om! <3
Hon vaknade halv sex och fick vällingflaskan, så nu sover hon igen.
Vädret idag.. grått & regnigt. Tror att jag skippar Brolle, men än har jag ju några timmar på mig att bestämma mig! Bäst jag sover på saken ett tag till! ;)



På återhörande senare idag!
- kärlek.
Kram

Trött tjej.

Efter en god middag bestående av laxlasagne med spenat så for vi förbi Hollys farmor & farfar, innan vi for hem därifrån så var lillgumman väldigt trött - det var en kamp att hålla henne vaken ända hem, men jag lyckades. Väl hemma var det bara att hoppa i pyjamasen och sen äta välling, hon somnade med flaskan i famnen! Lillhjärtat vårat!
Så klockan åtta gjorde hon natt, så jag & Benny har myst framför tv'n med en kaffekopp i lugnan ro! Hör inte till vanligheten. :)



Regnar för fullt nu, hoppas det är över innan imorgon! Har dock inte bestämt mig än om jag ska ut på Brolle eller ej.. får se imorgon när jag vaknar! :)

Go'natt på er, hörs imorgon!
- ler.
Kram

Sovarväder.

Holly ligger just nu i min famn och tar förmiddagsvilan, som har pågått en och en halv timme nu. Jag brukar lägga ifrån mig henne när hon väl somnat men idag är det så tråkigt väder (regnigt och grått) så jag sitter mer än gärna i soffan med guldklimpen min på magen! :)
Hon somnade ju som sagt om imorse? tacka gudarna för det, sen sov hon till kl 8.40! Inte illa, det tackade jag så hemskt mycket för! <3



Jag har testat min nya kamera lite nu under morgonen - och shittans vad fina korten blev! Mycket nöjd kan jag lova!! :)

Nu ska jag göra iordning lite lunch och se om lillgumman vill vakna. :)

Ha en mysig innedag!
- myspys.
Kram

14 juni - Inte okej.

God morgon!
Holly tyckte hon och mamma skulle starta dagen kl 4 men mamman var inte lika entusiastisk till förslaget. Hon fick komma till storsängen i hopp om att somna om, men icket, hon blev bara piggare. Så en vällingflaska & snutten i högsta hugg klockan halv fem och nu sover hon så sött i sin säng! :)

Jag ska också passa på att blunda, för av erfarenhet så brukar denna lilla tös kunna vakna vid sju igen efter att ha vaknat vid fyra.. och då gör vi morgon. :)

På återhörande!
- Zzz
Kram

Canon Eos 600D

Jag beställde en ny systemkamera förra helgen och idag åkte vi till stan och hämtade den! Det blev en Canon eftersom jag har haft en 400d tidigare och varit väldigt nöjd samt att jag har lite extra utrustning som även passar till denna kamera. Ska bli superroligt att sätta igång och ta en massa bra kort nu, det kliar rent i fingrarna och jag vill bara att batteriet ska ladda klart!! :p



Blev även middag på "korvgubben", Benny körde dubbelt upp (han blev inte mätt, så han beställde en till burgare), jag & Holly blev väldigt nöjda med våra meal! :) Holly fick dock lasagne som jag tagit med innan vi for hemifrån. ;)

Nu ska vi avsluta denna kväll med en tekopp!
Ha en fortsatt bra kväll allesammans!
- happy!
Kram

Torsdag 13 juni - En gladare unge får man leta efter.

Go'morgon!
Här har vi bara varit uppe i två timmar, Holly gjorde natt klockan elva igårkväll, hon var egentligen väldigt trött men skulle vara vaken ändå, men tillslut somnade hon och sov till kl 8.30 imorse, så skönt! Så idag är vi pigga, både barnet och mamman! ;)
Holly vaknade på ett strålande humör idag, som 98% av dagarna, vi har verkligen haft tur att vi har en sån nöjd och glad dotter! Man blir så glad & varm i hjärtat av att bara titta på henne, för hon har verkligen inte långt till att le eller skratta! :) Du ska bara veta hur mycket vi älskar dig, lillskruttan! <3


Finaste människan på jorden!


Ny tror jag minsann att vi ska he oss ut, måste handla lite och få lite frisk luft!

Ni får ha det så bra, på återhörande.
- sockersöt.
Kram

På bättre humör.

Ja, det var vilan som fattades - Holly vaknade pigg och glad! Sen har hon även tagit en powernap under eftermiddagen. Nu är det full rulle i tvrummet, hin kör omkring i gåstolen - och de ständiga målet är mamma & pappas dvdfilmer!! ;-)
Har varit ruggigt idag, jag hoppas innerligt att solen och värmen kommer till helgen, det är bilutställning på lördag och det brukar vara riktigt trevligt, såvida vädret är med oss! :-)


- mamma, ska vi se på film?! Jag kan plocka ner en..två..eller flera!! :-p


Benny är på ingång, så jag ska se om Holly kanske skulle vilja göra kväll nu snart så vi kanske kan få fika lite te och macka, i lugn och ro. ;-)

Ha en fortsatt fin kväll!
- du gör mig varm i hjärtat.
Kram

12 juni - vaknat på fel sida.

Onsdag idag, om någon skulle ha missat det.
Holly gjorde morgon kl 7.30, vilket är helt okej! Vällingen åt hon i sin säng och sen fick hon komma över till våran säng och mysa en stund! Älskar den stunden på morgonen, när man tar över henne till storsängen, hon ligger och "pratar" å pillar en i håret (ibland lite väl våldsamt, men ändå)! ;)
Sen steg vi upp och jag gjorde ordning frukosten, lillgumman vaknade dock på fel sida idag.. ända fram till lunch var hon grinig och det var inte riktigt bra, nånting alls.. Så i med lunch och sen ut på promenad, nu har hon sovit i vagnen sen kl 12, hoppas det var detta som behövdes och att hon är på bättre humör när hon vaknar! :)
Jag passar på att njuta av en kaffekopp, så jag också blir piggare! ;)

Måste ju gratta tre personer idag, först har vi Eskil - grattis på namnsdagen! :)
Sen har vi Ida & Fredde - grattis på födelsedagen, bara 4 år kvar till 30! ;)


Så mysigt när hon somnar i ens famn!

Ha en fortsatt bra dag!
- uppskatta varje stund,
den kommer inte tillbaks.
Kram

Andra delen av dagen.

Så har det blivit kväll, vi har hunnit vara med Jessica & Emilia, farmor har varit barnvakt och jag har vart hos sjukgymnasten. Nu har vi gått över på ett annat tejp som ska dra upp axeln och vara mer elastisk, sen ska jag prova nå starkare smärtstillande/inflammationshämmande tabletter.. hoppas de hjälper!!
Vi var förbi Leena och hämtade kläderna, bla två klänningar! :)
Nu när min axel inte vill det jag vill, får Holly poa på lite mer själv (inte bara bli buren av mig, hihi), hon har blivit riktigt duktig, sitter nu superstabilt, går med gåstolen, masar fram och har visat tendenser till att vilja krypa! :) Ikväll åt hon vällingen helt själv, låg i tvrummet och myste! :) Vårat gotroll!! :)




Vi har just druckit kaffe och nu är Benny ute med Nemo, fåse när lillan blir trött - blir att ta de lugnt i soffan tills dess! ;)

Ha en fortsatt fin kväll!
- glöm dina bekymmer,
imorgon kommer nya.
Kram

Tisdag 11 juni 2013

God förmiddag!
Idag är det svalare ute, endast 11 grader när vi steg upp och mulet, så idag har Holly mysbyxorna & långärmad body - vet inte sist hon hade body på sig och inte mysbyxa heller.. det har mest varit klänningar & blöjbyxor senaste tiden, vi har alltså varit bortskämd med bra väder! :)
Igår blev det en regnig promenad med Jessica & Emilia, var även förbi i deras nya hus - så fint de kommer få det! :))

I eftermiddag blir det sjukgymnasten igen, axeln blir aldrig bättre.. måste ta och höra hur vi riktigt ska gå vidare med detta!
Sen ikväll ska jag fara och hämta nå kläder åt Holly. :)

Nä, nu ska jag dricka upp mitt te, sen leka lite med lilltjejen! :))


Idag kör vi på body & byxa minsann! ;)

Ha en bra dag!
- störst av allt är kärleken.
Kram

Sjusovare!

Det har vi minsann.. Holly vaknade kl 7, så medan hon åt vällingen gjorde jag mig klar inför dagen och när jag kom in i sovrummet igen så sov lillskruttan, vilket hon gör fortfarande! :)
Så idag blev det frukost ensam till nyhetsmorgon på tv4.



Lillan vaknade förresten kl 1.30 inatt.. och hon vägrade somna om så jag gjorde en vällingflaska vilket gick ner väldigt snabbt och då somnade hon som en klubbad. Det var längesen hon åt på natten, säkert en och en halv månad sen sist.. ska hon börja med det nu måntro?! Nåja, återstår att se.
Vi ska på mammaträff idag, kl 10.15 - så snart måste jag nog ta och väcka min sötnos ur hennes skönhetssömn, så vi hinner bli klara! :)

Ha en fin måndag!
- gulligullan.
Kram

Glädje!

Söndag idag, Holly vaknade kl 8 men somnade om efter vällingen och vaknade sen kl 9.30 - inte dumt med sovmorgon! :)
Det blir en varm dag, solen står redan högt och värmer, härliga tider!
Vi får se vad vi hittar på idag, kanske bränner till stan och kikar om en ny kamera eller så blir det lite småfix här hemma. Är så sugen på att möblera om i tvrummet, men vi har inte så många sätt att välja på.. så vi får helt enkelt se hur det blir med den saken.

Nu ska jag ta mig en kopp svart och njuta med min älskade lilla familj!



Våran glädjespridare!

Ha en fin dag allesammans.
- I will always love you.
Kram

Lördag.

Idag har vi poat på här hemma, satt upp grinden ner till källarens eftersom Holly numera rusar fram med gåstolen.
Dags att omplacera lite blommor också, vi har så låga fönsterkarmar så Holly kommer mer än väl åt allt som står där.. Hon har även hunnit tugga lite på bladen till en typ av palm som vi har, fick lite smått panik och var tvungen googla på växten för att se om den är giftig eller ej, som tur var så var den helt ofarlig!
Hollys favoritställe just nu är att gå till spegelväggshörnan och prata med sig själv! :)
Det har varit bröllop hela dagen på tv'n och det tog lite på krafterna att hålla koll på det, så Holly tog en sen pn, typ kl 17-18! Fåse hur länge vi ska vara vaken ikväll? ;)



Nu blir det att slötitta på tv, ni får ha en fortsatt bra kväll!
- ljuvligt!
Kram

Hollys polare på besök.

Idag har vi haft en sånadär mysig och bra dag!
Började dagen med en promenad, var väldigt varmt och molnen skvallrade om att åskan skulle förr eller senare komma på besök.
Besök fick vi redan kl 14, hade bjudit hem några mammor - Anna, Moa & Emmy med deras småttingar, Edvin, Adrian & Molly! Våra barn är född mellan oktober & november. Vi hade supertrevligt och det var så roligt att de ville komma! Vi har redan planer på att ses snart igen! :)
Tre timmar går fort när man har roligt! :)
Holly fick även ett par finfina brallor som värdinnegåva från Adrian och en söt liten blomma från Edvin! Tack gulliga ni!

Åskan kom som sagt, började just efter klockan två och höll på till nysses (kl 18.40)! Massa blixter & dunder..
Holly vet ju inte vad det är, så hon bryr sig inte - Nemo däremot är rädd, stackarn!
Han har aldrig brytt sig tidigare, men efter explosionerna här om veckan har han börjar reagera om det dånar eller smäller! Lite jobbigt, men det är inte värst ändå.. han går bara ner och lägger sig i källaren eller i vår säng, så är det lugnt!

Nu ska jag busa lite med lilltjejen våran, innan det blir välling och sängen för henne! :)
Jajustja, hennes 6:e tand går nu att skymta! Fyra uppe och två nere, nu går det undan! :)

Ha en fin kväll!
- livet är underbart!
Kram

Nationaldagen!

Vi har varit på medan som sagt och ätit smörgåstårta, sen blev det fika på hembygdsgården, mycket folk så det var trevligt!
Sen for vi till Gissträsk, Nemo for med glädje ner i sjön och svalkande sig! Skönt, nu kommer han vara slö ikväll efter att ha busat av sig där!
Jannike & barna var också där, likaså farmor, farfar & farbror Stefan, trevligt!




Ikväll blir det att snabbstäda lite och skura lite fönster!

Ha en solig och fin nationaldag!
- sol, älskade sol!
Kram

Fullt upp.

Idag har vi haft full rulle, lunchat med Marie och Joel, vilket var mycket mysigt.
Sen for jag & Holly vidare till Moa & Adrian på fika och bebismys.. eller dom är ju inga bebisar längre men för oss får dom gärna vara det ett tag till! :)
Efter eftermiddagen där for vi och handlade till middagen, hem och fixa den och sen blev det att ragga lite bil, slutdestination fromheden! Blev en kopp och surr där ett bra tag! :)
Påväg hem därifrån for vi förbi Gissträsk och släppte ut Nemo en stund innan det blev att åka vidare in till samhället - avslutade med en mjukglass på kiosken!
En mycket bra dag alltså! :)





Imorgon blir det som sagt medan & smörgåstårta sen på fredag blir det mammaträff hemma hos oss, vi blir ett gäng som ska ses med våra små - för typ första gången! Så roligt & spännande! :))

Benny är ute och byter fälgarna på bilen, så jag ska nog se om lilla' vill sova och sen ta mig en dusch!

Ha en fortsatt bra kväll!
- njut, var minut.
Kram

5 juni, 10 grader.

Kallt idag, bara tio grader ute - huvaligen! Här har vi varit vaken sen åtta ungefär, vi blir så bortskämda med sovmorgon varje dag, igår somnade Holly redan kl 21.30 och sov alltså till åtta! skönt! :)
Just nu sitter lillgumman och leker för fullt på golvet med hela leksakslådan, det är så roligt att bara se på - man blir så varm i hjärtat! :)




Jag & Holly ska ha dejt med Marie vid lunch, det ser vi framemot! :)
Och imorgon är det nationaldagen, då är pappan ledig och vi är bjudna till medan på smörgåstårta (alla nyfödda m. familj blir bjuden), så vi hoppas på fin väder för sen blir det hembygdsgården å fika. En helt okej dag i min mening! :)

Nä, nu ska jag ut med Nemo en sväng sen iväg och träffa Marie! <3

Ha en fin dag!
- vår dotter är det absolut finaste som hänt oss!
Kram


Egentid med hunden.

Jag och Nemo hade lite egentid ikväll, efter HLR genomgången for vi ut och gick och lämnade Holly å pappa hemma.



Var förövrigt kul att träffa alla, hjälpasligen vad våra barn växer! :) Supermys! :)

Nu blir det en kopp svart sen slappa en stund. :)
Ha en bra kväll!
- gossigt.
Kram

4 juni 2013 idag hände det!

Vi har en liten tjej här hemma som kan sitta helt själv!! Hon har blivit jättestadig och sitter i minst en kvart utan att tippa!! :)
Så stor hon blev, över en natt typ! ;)
Älskade lilla barn! <3


Idag hände det, lillgumman kan nu sitta stadigt & helt på egen hand! :)


Ikväll ska vi på föräldraträff, HLR står på schemat!
Men före det blir det sjukgymnasten för en omgång, känner att det går åt rätt håll iaf! Det blir nog bra dehär, tillslut! :)

Ha en regnig och mysig dag allesammans!
- smile.
Kram

Så blev det!



Resultatet av några timmar hos Emmoth! :-)

5 timmar senare.

Och vi är klara!
Blev en sen lunch/tidig middag innan vi for från Lycksele. Nu har vi landat hemma och Benny är ute och städar lastbilen medan jag och Holly leker på golvet.
Vi blev jättenöjda över resultaten, det blev helt super! :)


Holly somnade direkt vi satt oss i bilen (med biet i handen)! Sötnosen våran!
Bättre kort kommer när vi tagit av plasten.


Nu ska vi bara ta det lugnt resten av eftermiddagen och kvällen! :)

Ha en bra kväll!
- happy.
Kram

Lord Emmoth!

Vi har vart i Lycksele sen kl 9.30 - destination Lord Emmoth tattoo!
Vi började med min sittning och efter jag blev klar så for jag & Holly till Petra & Erik, lunch och fikatime! Så nu har jag just kommit tillbaka till Emmoth och han håller på för fullt med Bennys tatuering! :)
Bilder kommer senare på resultaten! :)



Ha en bra måndag!
- fånga dagen.
Kram


Måndag, väntar på att väckarn ska ringa.

Vilket är kl 07.00.
Holly somnade kl 20.30 igårkväll och vaknade först kl 05.50, fick välling och somnade om!! Vad hände liksom? :)
Minns inte sist hon gjorde det, någongång när hon var liten bebis kanske? :)
Hon har börjat göra hela nätter nu, helt otroligt skönt att äntligen få sova en hel natt! Nog för att jag vaknar nån gång ändå och måste kika till henne! ;)



Ser att tempen visar 15.6 grader redan, blir nog kjol idag med! :)
Nä, om jag skulle ha tagit och stigit upp medan lillskruttan fortfarande sover, kanske man till och med hinner fixa till sig lite innan hon vaknar. ;)

Ha en fin måndag!
- njut, var minut.
Kram

Större.

Jag köpte ett större köksbord i lördags, eller rättare sagt så skickade jag mamma och pappa att köpa det! Det är ett ekbord det med men ett 180'is!
Pappa har jobbat hela helgen med att slipa och lacka/olja in det, så det blev galet fint! :) Tur att jag har en pappa som är "allt-i-allo", han fixar allt från balfrisyrer till att lägga golv och fixa möbler som jag fyndat! :-) Inte alla som har en sån pappa kan jag lova! :-)
Så ikväll kom han med bordet och jag blev väldigt nöjd, nu ryms vi lugnt sex stycken runt bordet utan att sitta trångt!



Jag har alltså ett 160'is ekbord till övers och salu om någon är i behov! :-)

Benny har vart superduktig idag, stått vid spisen halva dagen och lagat två olika middagar/matlådor. Jag har putsat lite fönster och poat på med lite tvätt och sånt.


Min duktiga, putsade några fönster igårkväll!

Holly somnade kl 20.30 ikväll, så vi har lyxar till det med torrkött och dricka till Wallander! Det var längesen vi hade egentid vid denna tid på kvällen! :)



Mamma och pappas älskling!

Nä, nu snart blir det sängen!
- finast av allt är kärleken.
Kram

Fönsterputsning.

Så har vi (pappan) kommit igång med fönsterputsningen, så skönt!
Eftersom att min axel är ur led och inte samarbetsvillig så blev fönsterputsningen på Bennys lott detta år, osis för mig liksom. ;)
För övrigt fungerar fönsterputsaren (ja, både maskinen & Benny som team) riktigt bra och snabbt går det & rent blir det! :-)

Nu ligger vi i soffan och myser, hela familjen Mattsson/Boman! Sköna lördag! <3

Simma lugnt gott folk,
så hörs vi imorgon!

- vad var livet före vår dotter fanns?!
Hon är det absolut bästa och finaste som hänt oss!



Kram


Kablar och en lila skönhet.

Nu har vi fått ordning på tvkablarna som var ett enda virrvarr under altandelen vi rev bort. Känns superbra och vi slapp enkel kablar inne med eftersom vi drog om dom!
Medan pappan höll på att fixa med det for jag och Holly på Ica och handlade, blev salladsmiddag idag och med oss hem fick vi en mycket fin uteblomma - blommar lila och den ska helst stå i direkt solljus, vilket blev perfekt på utebordet på altan! :)




Nu väntar vi på att min nya fönserputs maskin ska ladda sen blir det att testa den. Hoppas den är sådär lätt och bra som alla säger.


Ha en fin eftermiddag!
- lycka.
Kram

Morgonstund har guld i mun!

Och jag var upp och tig en Ipren kl 06.10!
Jag tror inte att Ipren är så snäll mot magen, det gör typ ont efter jag tagit dom - så dehär var nog sista nu går jag över till vanlig hederlig alvedon!




Alla i huset sover, Holly somnade kl 24.00 prick! I sin egen säng också. Vi var ut och raggade runt lite igårkväll, nå skogsvägar i förhoppning om att vi få se nå spännande djur (björn) eller så, men det blev bara ett rådjur!
Det var så härligt, vi var ute till efter elva och himlen var sådär aprikosmysrosa-varm! :) Älskar verkligen sommaren! <3

Ska försöka sova en liten stund till, Holly lär vakna om en tumme och då är det full rulle! :)

Ha en finfin lördag!
- kärlek.
Kram