Jag och mina vänner.

Är fiskskötare i veckan, till grannarnas fisk. Så nu infnner sig 4 fiskar i mitt rum, jag kan meddela att de håller en vaken, de kastar sten och har sig. Nåväl, jag har vart ute i det varma vädret och gått.. kom just hem. Ska ta mig en kaffekopp sen ska jag göra mamma sällskap när hon ska ut och gå.

Jag har en längtan så stark, till nästa sommar. Vart befinner jag mig då? Vad jobbar jag med? Nåh, så trevligt! Jag har ju mina önskemål, så vi ser ju hur det blir. Jag tror inte heller att Benny är så sen på det.. faktiskt! =)
Är på ett strålande humör för övrigt (tror att det är all kärlek inom mig som gör mig så happy today)! Imorgon jobbar jag (6.45-16.30), torsdag jobbar jag (7.00-12.00 / 15.30-20.30) och fredag jobbar jag (7.00-16.30) och på fredag ska jag och ida ut efter jobbet och kika på dittan&dattan!
Snyggingen min ska vara i Lse, och ev köra till Kiruna på söndag. Så jag är helt ensammen hela långa helgen, mamma & pappa far på semester! Nåja jag överlever, jag får ju träffa snyggingen rätt snart iaf! =)
Nåväl, förhoppningsvis få har poolen fixat bort mina 2 dagar v.32 så jag & Benny kan fara till Varberg redan måndagen den 6/8 -Wohej! Hoppas,hoppas.. Skulle vara bra!

Nä, nu ska jag upp och ta mig lite kaffe, sen en promenix! Have a fun evening!

Kärkaste Benny, jag ÄLSKAR DIG!

Snart så är det över, och då bär det av!

Hej hallå!
Har fått vissa (kan man kalla det-) klagomål, på att jag dröjer med att skriva i bloggen.
Så här kommer lite "senaste nytt" då. =)

Har jobbar helg i helgen, fredag/lördag/söndag + att jag jobbar imorgon med.
Nåväl, var ut i fredags på lappis, var riktigt kul, träffade massa folk som jag inte träffat på år & dar'! Sen det bästa av allt; Benny, hans bror & en kompis till han kom på kvällen, helt otippat! Det var kvällens höjdare tror jag bestämt! =)
Lördagen blev väl lite siåså.. började iaf kl 7 på morgonen, suck!! Men de gick. =)
Och idag har det varit rätt lugnt med. Efter att ha jobbar delade turer hela helgen ska det bli skönt att få sluta 16.30 imorgon vill jag lova.

Har för övrigt börjat nedräkningen, har 14 dagar kvar att jobba, sen bär det iväg till "stor stan"! Och eventuellt Danmark på det! =) Jobbar min sista helg nu till veckan iaf, ska bli skönt att ha det bortgjort sen!!

Är ledig tisdag/onsdag/torsdag till veckan, vad ska man då hitta på? Förslag någon?
Nä, nu ska jag lägga mig snart, så man får lite nattvila iaf.

Ha det bra allesammans.
Jag älskar dig Benny!