Arvidsjaur.

Jag, Holly & Nemo for till Arvidsjaur i söndags, vi har skjutsat mormorn till Piteå på lassa idag. Efter besöket där blev det stan, fyndade två kortärmade bodysar och två par jeans till lillan, samt hand/fotavtryck i ram som jag ska pyssla med nån dag framöver.
Vi har haft regn mest hela dagen, lite deprimerande är det ju! Nu vill vi ha lite skön vårsol! :)


Redo för Piteå!


Igår eftermiddagen/kväll blev det en härlig promenad på två timmar med min kära vän Ida, precis som "förr i tin"! ;)
Det var riktigt kul att träffa henne och jag hade en väldigt nöjd Nemo efter promenaden också. :)


Mina skatter, sover så gott.


Blir en natt till hos mormor, vi kom hem från Piteå kl 19, så det kändes smådrygt att köra hem till Norsjö direkt, så vi stannar till imorgon. Blir ev att stanna till kvällen, Benny skulle uppöver imorrn och kommer passera Arvidsjaur påväg hem, nångång under kvällen - så majbrasan kanske vi hinner med. :)

Har planerat in en promenad med Ida imorgon på förmiddagen, sen hade vi inga vidare planer. Vi ser vad som händer. :)

Go'natt allesammans!
- mitt hjärta ler.
<3

26 april, fredag!

Idag har vi varit ute mest hela dagen, varit en sväng på Öppna för att göra hand & fotavtryck, sen när jag kom hem gjorde jag det igen fast i Hollys ettårsbok. :)
Ska köpa en ram imorgon så jag kan hänga upp avtryckaren. :)

Köpte mig ett par nya skor idag också, lite mer bekväma skor eftersom det blir rätt många långpromenader för vår del! :)
Sen matchade dom ju mitt hår, så det var ju bara ett plus! ;)




Benny jobbade sent idag, som typ hela denna vecka - så det ska bli skönt med helg och faktiskt hinna träffa honom lite. :)
Det är även marknad och företagsdag här imorgon, så det blir att gå på samhället en sväng!




Nu väntas en lugn stund i soffan.
Ha en fortsatt bra kväll allesammans!

- lycka!

Första riskornet!

Jag låg och tjollrade med Holly på golvet i eftermiddags, hon tog tag i mitt finger och började gnaga på det - och vad fick jag känna? Jo ett litet riskorn håller på att komma fram! :D
Hennes första lilla tand!
Mammas lilla flicka, hon är verkligen ingen liten bebis längre ju! :))

Detta förklarar hennes smågriniga humör! :)


Bildbevis på lillgadden!


Det kliar rejält nu!

Med denna nyhet säger jag nu go'natt!
- lycklig som få.



Växlande.

Hej!
Onsdag idag, vår dag var väldigt nära på att börja på tok för tidigt! Holly vaknade kl 4.15 och tyckte att det var dags att stiga upp, hon var klarvaken!


Dags att stiga upp?

Men hon låg så snällt å tjollrade på med nappen och verkligen studerade den från alla vinklar, så jag lät henne ligga i hopp om att hon skulle slumra till! Icket, hon låg å pysslade på till kl 5.20 och då tog jag över henne i vår säng för att mysa lite innan vi skulle börja vår lååånga dag!
Men vad hände? Jo, hon somnade och vi sov sen till kl 7.40! :) Lite mer human tid att stiga upp tycker jag allt! ;)

Sen blev det en promenad med Jessica & Emilia, blev två svängar fram till lunch! Det är växlande väder idag, blåsigt och mulet, lä och soligt å varmt! :)
Efter promenaden har vi mest chillat vid tv'n & lyxfällan!

Nu ska jag dra igång med lite donutbakning och sen är det nog time för att påbörja middagen!

Ha en fin eftermiddag!
-kärlek

Blåsig måndag!

Dagen har spenderats på Öppna med mammorna & barnen! Sen blev det lunch på caféet med Jessica & Emilia samt Moa & Adrian! Holly fick även premiärsmaka majs till "lunch", vilket som troligtvis tyckte om eftersom allt försvann utan spill! :) Nu har jag varit och inhandlat ärtor & broccoli - så det ska förberedas ikväll.
Vars var vi? Jo efter lunchen blev det en långpromenad och nu fick även Diesel & Nemo följa, vi kom hem just före halv tre - så skönt att ha fullt upp ibland! Särskilt med trevligt sällskap! :) Det blåste dock ganska mycket idag, tog sittvagnar till Öppna men bytte till liggvagnen när vi skulle ut och gå, klokt val! ;)
Nu har lillgumman vaknat & ätit, så nu ska mamma så smått börja kika över middagen!

Ha en fin eftermiddag!
-kram

Halvåret!

Så var det den 20:e april vilket betyder att Holly fyller halvåret! Hon har gett oss så mycket glädje på dessa sex månader, så mycket som vi aldrig någonsin upplevt förut! Vi ät så otroligt tacksam för att vi har dig, för att vi får vara just dina föräldrar! Varje morgon vaknat du med världens finaste leenden och då känner jag att - "jo det är ju dehär som är meningen med livet!"
Du betyder verkligen allt för oss, goa lilla tjejen våran! <3



Tiden går så ruggigt fort alltså, tänka sig - redan 6 månader har gått!!

Ha en fin lördag allesammans!
kramar

Sköna fredag!

Så var det fredag, igen!
Veckorna bara rusar iväg, tycker vi har helg alltid! :)
Vi har varit vakna sen sjusnåret, pappan ska inte åka förrän om några minuter då jag fick ta mig en härlig morgondusch - lyx!
Idag var tanken att ta en morgonpromenad med Jessica, det regna dock så vi får se om vi skjuter på det och hoppas på uppehåll senare mitta'dan.
Nu ska jag njuta av min tekopp, sen köra igång en tvätt tror jag minsann.




Ha en superfin fredag!
- kärlek!

SM-GULD!

Det satt bra! Bra jobbat Skellefteå!!

Regnat hela dagen idag, så jag & Holly gick till grannen på förmiddagen, för att surra lite! Mycket trevligt som alltid!
Sen har vi mest chillat inomhus och i skrivandets stund väntar vi på att pappan i huset ska komma hem. :)


"koooom närmare, jag når dig inte!" -Nemo håller sig på avstånd från de små händerna som ibland lyckas grabba tag i hans päls. :)


Vi har haft kryp och sitt träning idag!


Mätt och belåten efter en gröttallrik!


Eftermiddagsvila hann vi också med!


Ha en fortsatt bra kväll!




Onsdag 17 april.

God morgon!
Natten har bjudit på lagom mycket sömn, Holly somnade för kvällen kl 20.30 igår och har ätit 3ggr under natten. Så idag är vi pigga och glada, framför allt så är vi laddade inför första besöket på badhuset om ett litet tag. :)
Hockeyn igår gick ju suveränt det med, så nu gäller det bara att vi tar det på torsdag också! :)

Nu blir det lite frukost och morgonmys med min sötnos till dotter! :)




Önskar alla en fin onsdag! <3


BVC och regn.

Idag regnar det, vilket jag tycker är bra - så snön försvinner någon gång!
Innan bvc besöket fick Holly lite potatis och fick även smaka lite morot för första gången, ingen riktig hit de heller! :)
Var ju 6-månaderskontroll och vaccination idag, lillan vägde 7370g & var nu 66cm lång! :) Så hon gick igenom besiktningen! :) Våran underbara lilla tös!
Sprutorna gick bara fint, några krokodiltårar som försvann lika fort som dom kom.
På onsdag ska vi på babysim med Emilia och mamma Jessica, ska bli superroligt! :))

Nu blir det att förbereda middagen.
Ha en fortsatt bra måndag.



Kram

våren är äntligen här!

Igår, lördag for vi till Umeå för shopping!
Var väldigt längesen vi besökte denna stad och det var verkligen trevligt att strosa omkring där! :) Holly skötte sig riktigt bra, hon sov mestadels! Vi införskaffade en ny vagn på Barnens hus, blev en Kronan sulky, sittvagn med fullt liggläge! Så nätt och smidig vagn, det var nog dagens höjdare! :) Eftersom en del av målet med Umeåresan var just att hitta en vagn så hade vi inte med oss någon, så det blev invigning direkt av agenten och Holly godkände den med att somna nästan direkt! ;)
Benny köpte sig ett WiiU så han sitter bänkad framför tv'n nu, vilket han gärna får! :)
Vi har haft farmor, farfar & faster Marina m.familj på tårtbesök idag! Synd att faster Jannike & deras familj inte kunde komma (pga migrän), fast kusin Isabell följde med mormor & morfar å representerade deras familj! ;)
Fick en superfin klocka av dom alla, en som jag har spanat in ett tag dessutom! :)
- tack! :)
Efter att alla åkt så for jag, Holly & Nemo ut på en promenad, idag är det kanonfint vårväder - varmt! :)
Sen sov lillgumman en timme ute på bron så jag och Benny fick dricka kaffe i lugn och ro. :)
Nu däremot blir det hockey och sen nå middag - tacopaj!


Kusinmys, Elvin & Holly.


Go'fika!

Klockan jag fick & teckningarna från Isabell.

Fredagsbuset, detta gjorde matte glad - att Nemo har fått en ny buskompis!


Det som inhandlades i Umeå igår!

Ha en fortsatt bra söndag allesammans!
Kram <3

Tolfte april, vart är solen?

Så har mamman i huset blivit ett år äldre, ett år klokare.. eller hur det nu var. :)
Holly hade dock toppen av sin förkylning med feber, hosta och rosslighet dagen till ära så vi ombokade kaffe & tårtabjudningen, så det blir i helgen istället! Holly är så gott som frisk nu, lite slemmig men det är som sagt ytterst lite!
Holly har fått smaka potatis i veckan med och det är verkligen ingen höjdare, men hon äter det iaf. Däremot mangopurén, ja den satt hon å fick kväljningar av! Hon ser så söt ut, hon tror att det är gröt eller nå annat gott å gapar som en liten fågelunge, men när hon inser att de inte är gröt å mango knorras hela ansiktet! :)
Nåja, det kommer nog ge med sig snart.
Våran lilla bebis är för rackarn ingen bebis längre, om en vecka blir hon ett halvår!!! usch vad tiden springer iväg? lite skrämmande! Men visst är det roligt, alla åldrar har ju sin charm - men vi kunde väl få hinna njuta lite längre av alla dessa steg i utvecklingen, det går lite för fort tycker mamma & pappa! :)


Liten håller verkligen på att bli stor!

Favoritboken, nu när man börjat med smakportioner! :)

Vår dyrbara lilla skatt!


Idag blir det nog en promenad och sen tvättstugan! Och sen blir det nog bara en lugn fredag, vilket känns riktigt skönt! :)

Ha en fin dag allesammans!
- lycka!


2013-04-05

Det dröjer verkligen mellan gångerna som bloggen blir uppdaterad. Men som ni säkert förstår så finns det mycket annat som ska hinnas med, så det handlar om prioriteringar - tyvärr har då bloggen blivit lidande.
Holly har hunnit bli hela 5 månader å 1 vecka! Snart är våran lilla tjej halvåret, vart tog alla månader vägen? Tiden bara springer förbi, vi hinner verkligen inte med!
Hon har börjat ljuda "ma-ma-pa", inte för att hon förstår innebörden än kanske, men det känns underbart att följa hennes utveckling dag för dag! :)
I skrivandets stund ligger hon i soffan och sover, vi steg upp kl 5.50 efter en hel natts sömn - hon vaknade dock med 38 gradig feber! Vi har varit förskonade tills nu, detta är första gången hon har hög feber! Hoppas hon blir piggare efter lite vila!


Mammas lilla febriga tjej!

Det blir en lugn fredag, vi ska bara kurera oss - soffläge och mys hoppas vi gör susen! :)




Ha en trevlig dag!