2013-01-27 otroligt mycket!

Här kommer ett mobilinlägg.
Sitter i soffan och ser på skidor, mest för att det var på den kanalen när jag satt mig med Holly i famnen. Ja, hon har nyss somnat och jag hoppas hon vill sova en stund! :)
Hon är dock en mycket nyfiken tjej, som inte riktigt har tid att sova - kan ju missa nå intressant! ;) Sötisen våran!

Det händer verkligen nya saker varje dag känns det som, med Holly! I förrgår upptäckte hon sin egen hand, låg och studerade den väldigt noga både med ögonen och andra handen! så roligt att se alla nya framsteg! :)
Tänk att hon är över 3 månader redan, tiden går så galet fort alltså!! :)

Igår for vi till Lycksele, fikade på Indo och shoppade lite, blev lite kläder till Holly, såklart! :)
Sen hälsade vi på en Daniel & Emelie, var dock bara Emelie hemma. Dom har byggt ett nytt hus och det var riktigt, riktigt fint! :) Det var riktigt trevligt att träffa henne iaf!

Idag har vi bara en myssöndag, vi gör inte mycket alls - Benny klipper Nemo, Holly sover & jag tar det lugnt i soffan. :)

Justja! Har ju glömt att nämna att Holly fick en liten kusin den 6 januari, en liten Elvin kom då till världen!
Grattis till faster Marina m. familj! :)


Faster/morbror & kusinerna. :)


våran mystjej! :)


På återhörande gott folk!
- kärlek till min familj!

2013-01-15 Snart tre månader!

Det var verkligen ett tag sen jag skrev nu!
Mycket har hänt sen sist, jul & nyår har passerat och Holly har blivit hela tre månader (eller om fem dagar exakt)! :) Vi har även hållt dop just före jul, det var verkligen en fin dag att lägga till minnena!
Det är verkligen som dom säger, "ta vara på denna tid, för det går fort"! Och visst gör det, jag hinner inte alls vara med!
Det är en rolig tid nu, Holly gör nya saker nästan varje dag! :) Hon har fått ordning på dygnsrytmen, somnar vid kl 22-23 och vaknar i regel vid kl 03 samt 05-06 för mat sen kan vi sova till kl 09! :) lyx!!! Hon börjar varje dag med stort leende och det värmer så i mammahjärtat, min lilla lilla flicka! :)

Jag ska försöka bli lite bättre på att uppdatera när tid och ork finns! Får lov att göra ett inlägg om hur jul, dop & nyåret gick! :)

Nu ska jag nog följa Holly & pappans exempel, sova!
Men nu har ni iaf fått ett livstecken från oss ändå, så på återhörande! :)

Några dagsfärska kort på vår älskade tjej!






<3