Avslappnande och helt enkelt tokskönt!

Har just svalt den sista klunken kaffe och tänker nu redogöra för den otroligt härliga helgen som gått. Känslan sitter visserligen kvar en smula, men med tanke på att det är måndag imorgon börjar också allvaret igen.
Så..
Jag och älsklingen for till Skellefte på lördagmorgon, checkade in på Scandic Hotell och gjorde stan under dagen. Senare på eftermiddagen så åt vi på china - mycket gott, underbart sällskap!
Väl efter det så tog vi en liten promenad, sen tog vi en öl på O'learys, satt och surrade om allt & inget. Det är så härligt att bara umgås ibland, bara vi två sådär!
Sen kl 21 så for vi på bio inne i stan, "på smällen", den var helt okej, faktiskt riktigt bra! Att se bio, är ett bland det mysigaste man kan göra tillsammans! Efter det så for vi till hotellet, och hade det mysigt!

Obeskrivligt, mysigt och helt fantastiskt. Jag tycker verkligen om min grabb, han är bland det bästa som någonsin har hänt mig! Jag älskar dig snyggingen min!

Kärleken inom mig.

Sitter här, har just haft ett långt samtal med min älskade. Den som prövat på att ha ett distansförhållande, vet hur jag känner, när jag säger att det känns så hopplöst.. Orden är för små för att förklara det man känner.. all denna längtan, all denna kärlek man känner! Det enda jag kan säga är att jag älskar dig och längtar efter dig hela tiden, varje liten ensam stund med tankarna känns som en evighet!
Älskling, jag ser framemot helgen, att få träffa dig, känna dig, höra dina andetag och få se dig i ögonen och säga precis allt dedär som jag känner inom mig!
Du är absolut bäst och jag är glad över att jag har dig, att vi har varann!

Benny, Du gör mig hel!!


Sommaren 2007

Ja, så var denna sommar över, för denna gång & detta år! Jag har haft det försvinnande bra. Jobbat och haft en ledig vecka. Den spenderade jag & Benny i Varberg hos min syster. Vi körde/åkte sammanlagt 300 mil på semestern. Vi hann med det mesta. Stan, Liseberg, bada i havet, ligga på stranden, shoppa i Ullared på Gekås, kolla på glasblåsning i både Kosta och Orrefors. Ja en hel massa som ni förstår. Vi hade superbra väder hela veckan, upp emot 27 grader varje dag!
Snart börjar skolan dock, på måndag! Ett år, sen är det "ut i vida världen" typ. Nejmen de ska bli spännande och se vad man gör vid denhär tiden nästa år. =)

Här kommer lite semesterbilder..
Ha de gott allesammans, vi hörs!
 image100140 mil från Arvidsjaur; Framme!
image99 Havet..
image101 ..och vi.
image102 Kosta Boda.
image103 Jag, på Ullared/Gekås! (höjdardag)
image104 Stefan & Sara fikar.
image105 Benny, på stranden i Varberg!