2012-07-31

Vilket härligt väder det är idag, solen skiner och det är varmt trots att det småblåser ute.
Har jobbat förmiddagen idag och det var riktigt skönt att vara tillbaks på jobbet efter att ha varit borta en vecka, är dock sjukskriven 50%. Men det ska väl gå det med!
Har suttit och fyllt i diverse papper hit och dit nu under eftermiddagen, ska strax fara på affärn och inhandla lite som saknas i kylen. Blir en väldigt lugn kväll för min del (alltså soffläge), det räcker gott och väl med de få timmar jag är på jobbet - magen har inte varit så nöjd nu under eftermiddan', sammandragningar lite nu och då.
Som sagt, soffläge var det..
 
Jannike var förbi en snabbis när hon hade rast, så trevligt! Alldeles på tok för sällan som vi träffas. Måste verkligen bli skärpning!! Men det är inte så lätt att passa in alla gånger, med jobb och annat. Men vi får helt enkelt setill att vi får oss nå tid tillsammans snart! :-)
Hon har förresten också fått sig mage nu, hihi.. så sött! Tror minsann att det är mer än en där inne.. ;-) -ler! 
 
Benny är borta till imorgon, så jag och pudeln är som ensam hemma. Det är skönt att längta efter någon så mycket som jag gör. :-)
 
Förresten, min bror har ju kommit hem på lite semester nu. Helgen som var, var vi till Gallejaur med mamma, pappa & brorsan och åt lunch (galet gott) och sen gick vi guidningen i byn. Det var verkligen toppen, rekomenderas varmt. Efter guidningen blev det fika och efter det for vi vidare till Åmliden och utsiktstornet, Nemo & Selma fick springa av sig lite energi medan vi njöt av utsikten. När vi var klar där fot vi till oss och avslutade kvällen med fika, mackor, kaffe, glass & bär. :-) Alltså en riktigt fin toppendag! Tack allesammans för den.
 
    
 
 
Fick även lite fina prylar från Frankrike också. =)
 
 
Nu ska jag nog ta och bege mig, men på återhörande allesammans!
Ha det fint så länge. Take Care!
                                 ♥
- det är branog skönt när allt är som det ska.
 
 

2012-07-23 Lugn dag.

Så kanske det var dags att uppdatera lite här på bloggen.
Känner att jag ligger lite efter ett par dagar.. Men bättre sent än aldrig. :-)
 
Jag har nu slutat jobba natt och går enbart dag/kväll. Det kunde ju ha blivit en bättre början men det är inte alltid man får bestämma över hur det ska bli.
Åkte in på lassa efter jobbet i lördags, hade då haft en sammandragning/värk under fredagn i 8 timmar utan att det släppte. Hade sammandragningar under lördagen och på kvällen bestämde jag mig för att ringa BB och höra vad de tyckte, som sagt så blev det att övernatta där till i söndags. Dom tog CTG och kollade mig & bebisen och allt såg bra ut, lite av slemproppen hade gått men det var ingen fara. Lill'n buffar & sprakar på som vanligt, så det är ju skönt! :-) Är dock sjukskriven nu och får se hur länge det blir.. Ska inte lyfta och ta i utan ta det lugnt och vila. Dammsuga och andra sånadär saker man kan poa på med när man är hemma går inte heller, då kommer sammandragningarna som ett brev på posten. Nåväl, jag får väl nöja mig med att dammtorka och såna roliga saker istället. :-)
 
Annars så väntar vi på att få vårat badrum gjort, det kommer en firma och ska riva & sätta in nytt - som jag längtar tills det blir klart!! :-) Kommer bli kanonfint, happy happy!
Vädret är det väl inge idé att ta upp, har varit kallt & regnat den största delen hittills av sommaren, men vi får hoppas på att hösten blir kanonfin istället. Annars så kommer det ju en sommar (förhoppningsvis) nästa år igen! :-)
Vi har förresten möblerat om och lite sånt här hemma, gjort iordning bebisens byrå med massa småkläder och gjort en liten myshörna för sena kvällar eller vakna nätter. ;-)
Sen har vi fått oss ett nytt databord (& en tvmöbel) vilket blev kanonfint!! Och nere i källaren har vi gjort gillestugan till biosalong, med nya tvbänken och myspys. Blev riktigt bra, toppen att se film/spela där nere när det är så pass mörkt så solen inte (om det nu var någon) stör! Så tack mamma & pappa för det!
Och idag fick vi oss ett nytt badkar och den ska ner i tvättstugen, det kommer bli finfint!! Tack så mycket för det, svärmor & svärfar!
 
Benny är påväg hem från Garpen nu, så han landar nog hemma imorgon någongång, jag längtar!!
Vi har förresten gått in i vecka 26, oj vad veckorna springer iväg - hinner inte riktigt med känns det som.
Men det är härligt ju närmare vi kommer.. Längtan är stor efter dig, lill'n våran!
 
Två trötta tar paus i möbleringen i källaren.
 
 
Eskil & Siri lunchar hos mormor & morfar.
 
 
Eskil, Siri, Syrran, mormor & morfar - på midsommar.
Samt Siri som var ute och gungade med moster!
 
 
Jag & Siri fångade denna fina fjäril på kort när vi var ute och plockade blommor, samt Nemo som sitter och njuter av blommorna (eller är det något annat han egentligen spanar in)?
 
 
Mammas födelsedagstårta & en lite pressent i form av hjortronmust, havtornsgodisar & senap.
 
 
Dessa två har jag också hunnit spendera lite tid med (William & Marina),
på första kortet skymtar ni deras nya lilla valp, Molly, i bakgrunden.
 
 
Foto 1 - vecka 23, foto 2 - vecka 25, foto 3 - vecka 26.
 
Avslutar med ett chillarkort på Nemo. :-)
 
Ha en fin måndagkväll allesammans!
- jag har dragit lyckans lott här i livet!
 

2012-07-01 Mysigt.

Har sovit bort halva dagen eftersom jag jobbat natt denna helg, gör mitt sista pass inatt sen är jag ledig måndag och jobbar tisdag, onsdag, torsdag. Oj, vad jag ska njuta av de lediga timmarna jag får imorgon.
Det drog in ett åskoväder under eftermiddagen idag, så vi passade på att mysa med lite fika och nå trisslotter ute på altan då - så mysigt att sitta där ute när regnet smattrar och åskan dånar. =)
 
Förra veckan var syster med familj upp, så vi firade midsommar med dom i Arvidsjaur hos mamma & pappa. Mycket trevligt & go'mat! Siri och Eskil har verkligen vuxit och blivit stora. =)
Fick mig massa kassar med barnkläder och annat smått och gott, det tackar vi för!
 
Igår kom mamma och pappa förbi, vi åt go'middag & fikade gott (jordgubbar & grädde) och surrade.
Mamma planterade om nå blommor och pappa drog ett nytt kontaktuttag i datarummet, tack för det! =)
Och vi fick oss en ny micro, den är branog hundra gånger bättre än den vi hade tidigare, så det blev superbra!
Tack så jättemycket för den!! =)
Annars har det som varit lugnt i helgen, eftersom jag jobbat och vädret har inte varit det bästa heller.
Vi får hoppas på sol denna vecka & massa värme!
 
Nu till en superduper rolig nyhet,
Bennys syster Jannike & hennes Tobias ska ha smått igen, i februari! Massa grattis till er!!
Så jag & Benny ska bli gudföräldrar åt en liten sötnos till! =)
Det är så himla roligt, det blir verkligen tätt med kusiner till lill'n vår!
För som jag berättade tidigare så ska ju även Bennys syster Marina & hennes Victor ha igen, i Januari!
Detta ser vi verkligen framemot! ♥
 
Med detta avslutar jag inlägget för ikväll,
hoppas alla har haft en bra helg trots vädret!
- Du är hela världen för mig!