7 december 2013

Imorse när jag borstade hollys tänder upptäckte jag två till små gaddar, så nu har lillgumman hela 12st! :) Hon håller på att bli stor, min lilla bebis! ;)
Idag har jag bakat pepparkakor medan Holly tog lunchvilan, Benny är i stan och gör bort lite ärenden!
Sitter och funderar på om jag ska starta kaffebryggaren och sen börja på med lite julkortsskrivning! :)




Ha en fortsatt bra lördag.
kram

5 december 2013

Idag fick vi mysa med pappan på morgonen, att äta frukost tillsammans mitt i veckan hör verkligen inte till vanligheten!
Strax ska jag och Holly fara till tandläkaren, hon ska visa upp sina tio små riskorn för första gången, spännande - om hon är samarbetsvillig vill säga. :)


Nä, dags att börja göra sig iordning!
Kram

Kvällsblogg.

Dagen bara rusade iväg. Fick besök av min fina vän till efter lunch och sen tog jag hunden och vagnen på en promenad. Farmor och lillkusin har hunnit vara om en snabbis också och sen var klockan middag och pappan i huset kom hem! :) Det var nog bland det bästa med dagen. Efter middagen blev det bus och en lång varm dusch för mamman, sen la sig Holly kl 19 och då myste vi ner oss i soffan med glögg, lyxjulmust, lussekatter & pepparkakor! :)
Så nu hade jag tänkt tacka för idag och krypa ner i sängen.
Imorgon väntar en ny dag! :)


Kram & go'natt.

4 december 2013

Onsdag idag, vi får se vad vi hittar på. Är betydligt kyligare idag iaf, var rent blia med takdropp och plusgrader igår. Jag dras ju fortfarande med min hälsporre eller om det är en inflammerad sena i foten.. gör utan tvekan ont i varje fall och lite styrigt att vara ute och gå långpromenader med hund och barnvagn, men allt går.
Funderar om jag och Holly (läs jag) ska bara lite pepparkakor någon dag, eller om vi tar det mot helgen. :)

Fixade till kabeltrumman igårkväll, med lite mysbelysning, blev riktigt bra! :)



Nä, nu ska vi busa på lite här sen ska lillan få sova en stund innan lunch.

Kram från oss.

3 december 2013

Oj, ligger verkligen efter i bloggandet! Men helt ärligt så har jag värderat andra saker. Nu ska jag försöka mig på ett litet inlägg om vad som hänt sen sist. Holly har hunnit fylla ett år, ett helt år har hon varit här med oss och vi kan inte ens tänka oss hur livet var innan. Hon är verkligen vårt allt! Holly började gå på riktigt dagen efter hon fyllt år och gick hela kvällen, trodde hon skulle få benvärk men icket! :) Sen den dagen har vi en tös som aldrig är still, hon springer fram med fart! :)
Hon gillade tårtan som hon fick på födelsedagen, åt upp hela biten - inget fick förspillas. ;)
Den tionde tanden har kommit, vilket vi hat märkt av de senaste kvällarna - det har varit lite upp och ner vid läggdags men nu verkar det har lugnat ner sig. Stora goa tjejen våran! :)
Nu är det lite julklappsstök kvar, några kvar att fixa och resten ska slås in. Så snart kan julen komma! :))




Blev ett kort inlägg, men en början iaf! ;)
Kram 💖