29 december 2014

Hej!

Oj, vad tiden rusar iväg. Redan slutet av december och snart början på ett nytt spännande år!

som ni säkert redan märkt så dröjer det mellan uppdateringarna. Varför? Jag har fullt upp med massa annat om dagarna, så bloggen faller lätt i glömska. 

Det har hänt en hel massa detta år som snart har passerat oss. Holly utvecklas hela tiden och lär sig nya saker mest varje dag. Hon har redan fyllt två år (!!), 2 hela år har denna guldklimp funnits i våra liv. Känns som hon alltid gjort det, vårt lilla busiga kloka yrväder! Åh, vad vi älskar dig!!

Och snart blir Holly storasyster också, världens bästa storasyster till lill'bumlingen kommer hon minsann att bli! 
Det är verkligen inte länge kvar nu, denna graviditet har sannerligen rusat fram - jag har verkligen inte hunnit med. Men det beror ju till största del på att man har en liten tvååring att hålla reda på, än när man väntade första barnet.. Då kollade man i alla appar och läste massa tidningar å bara myste i soffan.. 
Annat än mot nu, haha! ;-) Här är det mest aldrig någon sån lugn stund! ;-)

julen har passerat för detta år, den firades i Udal hos H's farmor å' farfar med alla fastrar m. familjer, farbröder och Bennys far- & morföräldrar. Det var en riktigt trevlig jul med god mat, trevligt sällskap & massa klappar till de små. :-) 
Sen firades det jul en gång till hemma i Arvidsjaur hos H's mormor å' morfar med moster m. familj och morbror som kommit hem över jul/nyår. Även dessa dagar har varit helt underbart trevliga! Vi ses ju så sällan, så det är roligt å' intensivt när vi väl gör det! 

Nyår blir det hemma hos oss, mamma, pappa & bror kommer hit. Så det blir att äta gott & umgås! :-)


Avslutar med lite kort, helgen före jul var vi med faster Jannike med familj till djurparken i Lycksele - mycket trevligt!

Julen i Udal med alla kusinerna på pappas sida.

Besök av moster, Stefan & kusinerna samt jul hos mormor å' morfar med kusinerna! :-)

Kram