stora lilla gumman!

Hej!
Så var det fredag igen, veckorna bara rusar iväg. Jag & Holly har mest bara myst i veckan, avverkat Askungen på dvd ett antal gånger, även Spöket laban. :) Holly har börjat "gilla" att se på film, hon kan sitta en längre stund och följa med i filmen.
Vi har hunnit träffa Marie & Adam här u veckan också, det var verkligen trevligt! Sen har kusin Viggo fyllt ett år nu i veckan, så igår var vi och firade honom och det blev kusinbus för hela slanten! :) Så roligt att se de leka så fint med
varandra :)


Jag var frisör för någon vecka sen, klippte Holly för första gången, dock bara luggen - den var verkligen lång och eftersom lillan inte är så förtjust i att ha uppsatt hår så fick saxen tillslut åka fram. Oj så stor hon blev, våran stora lilla tjej! 💖



Nä, nu ska jag brygga lite kaffe medan hamn sover en stund! Ha en sån bra fredag allesammans! :)
Kram

Kalla dagar och magsjuka.

Det har varit några kalla dagar nu, så vi har väl inte vistats så mycket utomhus precis. Jag åkte på magsjuka tidigare i veckan och kan nu meddela att jag är less på alla sjukdomar som härjar! Jag håller tummarna för att Holly och Benny klarar sig!
Idag kom vår nya skoter och vår motorcykel åkte med Ain nya ägare. Känns både och, vi har mer gagn av en skoter som vårt läge ser ut nu men det är en sån härlig känsla på hojen.. Men om några år kanske vi har en hoj igen! :) Det ska bli himla härligt att fara ut med skotern till helgen, hoppas på lite mildare grader bara.
Annars händer det som lite, ser framemot måndag när jag ska få mina naglar fixade av fina Nellie! Har inte så mycket inplanerat här framöver, vi tar dagarna som de kommer.

Stora tjejen med dockvagnen och "latten" i handen! :)

kram

Regn i januari.

Hej!
Jag har uppdaterat säkert tre ggr sen sist, men när jag då ska trycka på "skicka inlägg" knappen har jag alltid blivit utkastad, så frustrerande att jag inte har orkat skriva om allt en gång till. Så jag hoppas det fungerar bättre denna gång.

Jul och nyår har hunnit passera, Vi tog oss igenom det med förkylning! Förra året var det magsjuka och före jul så "gjorde vi bort" förkylningen, så vi trodde att detta var vunnet och att vi äntligen skulle få vara friska denna jul. Men icket, eller jul var vi friska och mamma och pappa kom till oss i vanlig ordning, med god mat och fika. :) Holly fick en massa julklappar som räckte ända till annandagen att öppna (hon blev så trött på julafton), så hon hade jul flera dagar, perfekt! :)
Sen så har Benny varit ledig under hela jul och det ha varit väldigt skönt att ha honom hemma tyckte både jag å Holly! :) Nu är det nästan lite konstigt att han helt plötsligt börjat jobba och vi är själv på dagarna. :)
Nåja, efter jul kom syster med familj upp och nyår skulle firas i Arvidsjaur med dom, men då blev både vi och alla i Arvidsjaur sjuka, så vi firade hemma och de firade med mamma å pappa. Holly har först idag blivit sig själv efter sista förkylningen som har suttit i 1,5 vecka med hosta, feber m.m Det ha vart en tuff period, är så jobbigt när hon inte är sig själv.. Men nu börjar vi komma tillbaka som sagt! :)

Idag regnar det, helt sjukt hur vädret är!
Nu har lillan just ätit lunch så vi ska ta vagnen och gå på Ica och handla lite!
Ha en fin dag allesammans!



kram