2012-08-29

Go' förmiddag alla fina!
 
Redan onsdag, vad veckorna går fort, man hinner knappt med känns det som - då är det helg igen!
Men jag klagar inte. :-)
Jag är ju uppe med tuppen nuförtiden, igår var vi uppe redan kl 05, hann med att baka lite - vilket jag gjorde förra veckan & helgen också. Så nu får jag lugna mig ett tag för frysen är full. :-)
Kanske blir det att göra nå matbröd, det kan man ju äta upp direkt (är godast när det är färskt)!
Annars, ja toan på övervåningen börjar ta form och nu är det inte mycket kvar, i princip bara elektrikern som ska hit och dra lite el till spegelramen och taklampan. Gu' så härligt det är med en fräsch toa, ni ska få se före/efterbilder sen när allt är klart och vi har vart på IKEA och inhandlat lite småprylar som ska in på toan. :-)
Ser framemot det färdiga resultatet!!
Idag tar jag och nemo det mest chill, svärmor & selma har vart förbi på en kopp nu på morgonen och rörmokarn' poar på med att få fast toastolen just nu.
 
Så, nu blir det en sväng med Nemo och sen blir det nog soffan och kika igenom nå tidningar som svärmor kom med - pysseltidningar, passar mig perfekt, särskillt nuförtiden när jag har hela dan' på mig att pyssla & poa! :-)
 
Ha en fin dag allesammans!
- njut, var minut.


2012-08-18

Go'kväll!
Tänkte bara slänga in ett kort inlägg såhär innan dejten med John Blund.
Det var varit tokfint sommarväder idag, vi var ut en snabbis på näringslivsmässan som dom anordnat här i samhället. Sen blev det en snabbis förbi hos Marina & Victor.
Eftermiddagen och kvällen spenderades i Fromheden hos Jannike & Tobbe,
surströmming stod på menyn - gusisändå så gott det var! :-) Mumma säger jag då bara. ;-)
Efter att vi kom hem mätta och belåtna så har det varit soffan som gällt! Perfekt slut på en underbar dag!
 
 
Tack för sällskapet, måste göras om snart igen. :-)
Nu blir det sängen iaf,
så go'natt på er allesammans!

2012-08-14

Nu var det dags för en uppdatering känner jag.
 
Helgen var bra, otroligt bra väder riktigt sommarväder. Vi for till piteå i lördags och mötte upp mamma och pappa på Nolia. Det var verkligen många år sen jag var på Nolia, så det var riktigt trevligt. Nog för att det var varm och man fick stanna och vila sig titt som tätt, men det var trevligt iaf. =)
Söndagen var lugn, vi gorde inte mycket. Jag låg mest i soffan efter gårdagens bravader och Benny klippte gräset och poade på ute och for sen en sväng med hojen. Jannike & flickorna kom om en sväng, så det passade ju bra - slapp vara ensam en stund. Alltid lika trevligt när de kommer. =) Blev middag i Udal, grillade hamburgare - Mmm..
Sen när vi kom hem så gjorde vi upp en eld i grillringen och bara myste, riktigt skönt & mysigt. 
Justja, i fredags var vi på bio - batman. Den var riktigt bra faktiskt. =) Dock lite lång (typ 2 timmar) och att sitta i en biostol med pyret i magen som var lite vild emellanåt kanske inte är att rekomendera precis. :p
Igår, måndag, kom hantverkarna och började med toarenoveringen - härliiiigt! Jag ser verkligen framemot när allt är klart. Blev lunch på caféet med Marina också, trevligt som alltid.
Tänka sig, vi är redan i v.30 (29+4) - tiden bara rusar iväg. Nu är det inte länge kvar! =)
Åh, vad vi längtar efter dig, hjärtat vårat!! ♥
 
Idag fyller sötaste Joel hela 1 år, grattis lilla vän! Hoppas du får en fin dag med massa tårta & paket. =)
 
Ha en bra dag allesammans!
- lycka!
 
 

2012-08-06 Underbar helg.

Hej hallå!
Har jobbat hela helgen, vilket har gått hyffsat bra. Men jag känner att det absolut räcker med de timmar jag gör..
I lördags blev det grillning hos Urban & Veronica - supertrevligt och med mycket skratt! :-)
Benny checkade av läget på hotellet senare och jag for hem och la mig, hade en rygg som inte var riktigt sammarbetsvillig och jag skulle upp och jobba söndan' dessutom.
 
 
 
 
Igår firade jag & Benny vår förlovnings- och årsdag. Shittans vad tiden rusar iväg - redan 6 år sedan vi träffades för första gången. :-) Det var nog det bästa som kunde hända mig & det är det bästa som hänt mig, vilken otroligt tur jag haft. Orden finns inte som kan förklara vad jag känner för dig för det är så otroligt mycket, så det närmaste jag kommer är att säga att jag älskar dig!
Vill aldrig vara utan dig - Benny, du är speciell!
 
Idag har jag målat två element, måste nog köpa mer färg så jag kan måla lite till - blir ju en välda skillnad när man gör sånadär småfix. Behövs inte mycket. :-)
Dom kommer till veckan och börjar med badrummet, målar'n var förbi imorse och mätte så nu skulle han fixa med mattan & väggarna. Kommer bli kanon, längtar såå tills det är klart.
 
Annars så har jag inga vidare plander idag, blir nog att ta det väldigt lungt!
Vaknade förresten vid halv fem imorse av att den lilla krabaten sparkades rejält på revbenen (har aldrig kännt det så långt upp tidigare eftersom lill'n har hållt sig långt nere och bara sparkat i sidled typ).
Det var iaf inte det minsta härligt, men det är bara att gilla läget liksom. Känns i varje fall bra att det rör sig där inne.. ;-)
Så jag gick upp och åt en frukt och somnade sedan om för att vakna kl 06 igen, så då var det bara att he sig upp och börja dagen. Pudeln var dock inte så nöjd, han hade nog sett framemot sovmorgon. :-)
 
 
Ha en fin dag allesammans!
- fånga dagen.