Nu var det klart.

Gick av helgspasset igårkväll kl 21.15, så nu var denna midsommar över. Men jag har haft riktigt kul på jobbet i helgen, jag & Ida har bakat.. och en massa mer. =) Är ledig idag, men jobbar hela veckan tills fredag, ska bli skönt att få vara ledig både lördag och söndag! Kanske blir det att kolla på lite mc-kläder i stan då & mycket mer.

Benny gjorde mig så glad igår under eftermiddagen, han tog motorcykeln och kom. Vi satt på balkongen på jobbet och drack kaffe och bara njöt av värmen & varandra! Sen när jag slutade tog vi en promenad och det var riktigt skönt. Var så härligt att vakna upp imorse utmed den man älskar, lite tråkigt var det bara att han var tvungen fara, men han jobbar eftermiddag hela veckan så då är han ledig på fredag och kommer hit - längtar!

Nåja, jag har varit rätt duktig idag.. Städat, plockat iordning sex par skor som ska omklackas som pappa ska få ta med nästa vecka! Sen har jag fått mig ett par träskor av märket -Cedersko (är hur nöjd som helst över det), jag ha vart och hämtat ut nyckeln och nu har jag bara kvar att byta vatten till mina fiskar. Shit, allt går ju som på dans!

image98

Ha en bra dag allesammans, jag ska sitta och njuta ett tag av min tillvaro sen ska jag ta itu med fiskarna.. =)

image97

Midsommar-jobb.

Nu har man snart avklarat denna midsommar helg, jag har jobbat hela helgen, går en delad imorgon och de är rätt skönt! Jag hann baka lite under rasten idag, de blev sirapskakor, mycket goda!


Sen tog jag en promenad efter jobbet, kom nysses hem. Och det var så fint väder ute, och solen spegalde så fint mot vattnet så jag for hem och hämtade kameran och tog några kort så ni också får njuta av denna fina juni-kväll!


För övrigt har det varit en rättså lyckad helg, jobb iof men det ha varit lugnt & vi ha haft trevligt med go'fika & en massa jordgubbar. =)
Jag saknar Benny väldigt mycket, det är väl de enda jobbiga just nu, det enda problemet jag känner & har; saknaden till min underbara!!!
Nåväl, vi ses ju till helgen som kommer och det ska bli tokskönt, ni anar inte! =)

Men nu ska jag gå i kojs, så jag hinner sova lite innan jag börjar jobba igen. Ha det bra allesammans, hoppas ni har haft en lika trevlig midsommarhelg som jag har haft!

Och älskling? - Jag är så glad över att jag har dig, du är finast!

Underbara sköna.

Haft en riktigt bra helg. Har naturligtvis varit i Lycksele hos min underbara, fina söta snygging. ;-)
Vi färgade håret på varann fredagnatt, läckra resultat!
Sen på lörda' var vi till Norsjö, kikade på alla finheter på bilträffen och sen middag hos fam.Boman.
Var och snurrade runt på kvällen, var rätt Ok väder också, så.
Nåväl, kom hem med bussen idag iaf, och det känns alltid lika tråkigt att behöva packa väskan och fara hem, hade gärna stannat och kramats liter mer med dalingen!

Men, nu börjar jag ju jobba på onsdag, sen är det rätt fullt upp fram till hösten!
Men rackarns va vi ska gosa när jag är ledig! =)

Jag älskar dig, min underbara sköna!

Jobb är glassigt!

Är hemma nu, har några timmar, sen tillbaks till jobbet!

Måste bara säga att Takidas nya skiva är något extra, har fått Curly Sue på hjärnan!!
Hm.. mer? Nja har just tagit mig en kaffekopp, och då kom jag och tänka på glassen jag åt igår.. Här kommer en bild på hur den såg ut:
 .. utan strut, det var bara choklad!

Nåväl, nu ska jag ut en sväng!
Lev & må allesammans.
Jag älskar min Benny.


Grattis, hej & hå..

image93

Grattis lilla du till klarat MC-kort idag!
Kör försiktigt, för du vet väl om att du är
det finaste jag har och dig är
jag väldigt rädd om!  -Min Benny.

Smycke & bär.

Jag & mamma var och "shoppade" lite på samhället. Hittade ett jättefint smycke - var bara tvungen! =)
Och sen var jag förbi graven med en tjusig bukett - blå blommor. Nåväl, fick två rosor idag, av mamma & pappa! =)
image90

Nu ska jag slappa och äta liter mer jordgubbar!
 Vi hörs gott folk!

Fredags & veckan 24.

Ja, så har ännu en helg sagt sitt. Jag, Ida och hennes lillebror var och kollade på de lyckliga studenterna i fredags (tänk, det har redan gått ett år sen man själv stod på trappen.) Man kände viss ångest, åren går.. Nåväl, sen for vi in till samhället och fick en viss pary-stämning när lastbilarna kom med dessa lyckliga människor.
Senare på eftermiddagen kom Benny och vi for till Ida, grillade & hade allmänt trevligt!
Det blev Medan och Toxicbar efter det.

I lördags var vi och grillade i Sundsnäs, det var riktigt trevligt & gott blev det tillsut när grillarna började fungera! =)



Idag är det måndag och jag har inget livsviktigt att genomföra för dagen. Ska ut och handla med mamma snart, sen ska jag fixa någon slags middag till mig själv eftersom mamma ska på lappis & äta med jobbet.
Imorgon, tisdag.. hade jag inte heller så mycket för mig tror jag. Onsdan' går nog i samma tecken om inget annat händer (hoppas dock på lite bättre väder än såhär, det är mulet och endast 15 grader). Torsdag däremot blir det jobb på kvällen, ska bli tokskönt, faktiskt! =)
Sen på fredag bär det iväg till Lse på morgonen, hämta snyggingen min, sen gärnet till Umeå - Vi ska shoppa!! =)

Nåväl, allesammans, ha en bra dag - och vecka!
Jag är kär, kär i min Benny!

Bal & hetta.

Ja, så har det gått ett år, ett år sen jag själv gick på bal.. Nu är det mina vänners tur! Och ack så fina de vart! =)
Hoppas de får en riktigt trevlig kväll, ikväll och att de njuter av dessa sista dagar innan studenten & allt!  

Anna & Erik. :-P


Fia & John.


Zara, Amanda & Julia.

Nåja, shoppade lite idag.. En ny klänning, supersöt! Sen en tröja, rätt söt den med! De var allt jag hade att bjuda på idag, och imorgon blir det ev att kolla in en nyfödd liten grabb! =) Och fredag, då är det partaj som gäller! Ha det gott allesammans! / Emma

Nallar, älgar, båtar och en hel massa sol.

Helgen har varit underbart skön. Jag & Jettan for till Lse i torsdags förmiddag. Darlingen jobbade, så jag roade mig med att baka ett tag, sen följde jag med för att få nån salgs hum om detta arbete (som ska vara det bästa jobb en människa kan ha).. Och för visso.. tjao.. de va ju rätt trevligt! =)
Vi for iaf från Lse till Husum, hann se ett och annat ställa som jag skulle kunna bosätta mig på! Nåväl, det var en upplevelse i säg att följa med.. lastbilar är rätt sora vill jag tillägga.. de är inte de lättaste att ta sig upp i en sån.. om man är lika kort som jag!  De var lite om torsdagen!image80

Sedan på fredag så var vi ute och åt med Emelie & Daniel på kåtan, god mat, gott sällskap och tokfint väder. Kunde inte ha blivit bättre.

Lördagen blev det Djurparken med Marina & Kristian. Där såg vi ett och annat, även denna dag var kanon, vädret & allt! grabbsen lekte av sig med båtarna och blev rättså blöta. =) Annars på kvällen tog vi det lugnt, en och annan promenad, god mat & en bra film!
image81
Och idag söndag. Hemfärd. Suck, alltid lika tråkigt att skiljas ifrån varandra! Jag blir  bara mer och mer övertygad om att jag har den finaste killen i världen!

Jag älskar dig Benny!!
Tack för ännu en underbar helg..