29 juli - en månad äldre.

Så var det den 29 juli, vad tiden har sprungit iväg! Holly blev 9 månader för 9 dagar sedan, 8 tänder och reser sig mot allt hon kommer åt! :)


Helgen som varit har vi haft sommarvärmen på besök, Holly har badat i sin lilla pool och hon älskar det! :)
Syster med familj var ju upp en vecka och förra tisdagen så följdes vi till Lycksele och djurparken! Det var supertrevligt och jag tror barnen hade en rolig dag, likaså vi vuxna. :) Sen i torsdags så var mamma & pappa barnvakt åt Holly medan jag och Benny for till stan, först åt vi en supergod middag och sen blev det en promenad ner till älven, satt och bara njöt och inväntade den sena bion. Det var en riktigt trevlig afton, välbehövlig också! :) Så tack så mycket mamma & pappa för att ni gjorde detta möjligt, på många sätt å vis! ;) 💖
När vi kom hem vid kl 24 så sov lillgumman, mamma hade strukit och sytt upp nå gardiner, vikt tvätt och pappa hade lagt golvlist i hallen och de hade ordnat till den nya sängen i lekrummet! vilken lyx! :))




Blev Lycksele i lördags, gick på stan och hittade såklart en tunika och en sommarklänning åt Holly, Benny hittade sig en ny outfit, superfina jeans och en t-shirt. :) Sen for vi till Bennys syster med familj, där både faster med familj, farbröderna, farmor och farfar redan var. Blev att spendera dagen ute på gården i det härliga vädret och sen grillade vi till middag. Mycket trevligt att träffa alla sådär! Vi började dock rulla hemåt vid kl 19-20 tiden och Holly var vaken hela vägen hem, så hon somnade i tid när vi kom hem! :) 💖



Igår tog vi det bara lugnt, Nemo har börjat bli värsta gammhunden vilket visar sig i att man kan ha honom lös, han kan gå in och ut som han vill och han lyssnar på inkallning!! Det har han aldrig gjort förrut, men något har hänt.. han lyssnar direkt utan tjoller! :)) Så himla härligt, det är så skönt och framförallt känns det bra aty kunna ge honom mer frihet och att man kan lita på honom! 💖 Våran älskade pudel! :)


Nä, nu vill Holly ha sig lite lunch och sen blir det en promenad tror jag minsann!
Ha en fin måndag!
- älskar livet.
Kram

15 juli - Grattis!

Grattis bästaste mamma/Mormor & svärmor på födelsedagen! :)
Mamma kom igårkväll, så vi fick fira hennes födelsedag hemma hos oss! Mycket trevligt må jag säga, vi har rällt på samhället och sedan på kvällen blev det födelsedagsfika i form av en Key lime pie med jordgubbar och grädde! :-)






Imorgon blir det att stiga upp i tid för vi ska till Skellefteå!
Imorgon afton dyker även Hollys kusiner upp från Hudiksvall, som vi har längtat!! :)) Dom ska vara hos mormor & morfar en vecka, så då ska vi passa på att ses! <3

Hollys sjunde tand har nu tittat fram och hon har även börjat resa sig mot saker och sen ställer hon sig för jämnan på alla fyra och på knä älskar hon också att stå! våran stora tjej!! Vad vi älskar dig!! :)





Nu ska jag göra mig klar för sängen, så får uppdatera mer en annan dag!

Ha det fint & sov så gott!
Kram

1 juli - ny månad.

Oj, vad det går fort.. Första sommaren jag är ledig, började sommarjobba när jag gick i åk 7 och har som sagt inte varit ledig en enda sommar sedan dess! Aldrig har väl en sommarmånad gått såhär fort som nu?! Jag njuter varje dag!
Igår satte sig Holly upp från liggande av egen maskin, hon skyndar långsamt vår älskade lilla unge! :))
Hon har hunnit med att riva ner en blomkruka och dvdspelaren.. hon är snabb når hon väl vill.. ;-)
Nu ligger lillgumman och sover i vagnen, hon har börjat somna själv - nu räcker det med att lägga ner henne med snutten och kaninen så somnar hon på direkten! <3

Nu ska jag njuta av en kaffekopp sen göra lunch åt gumman!

Ha en fin dag, på återhörande!
- Underbart.
Kram