Tolfte april, vart är solen?

Så har mamman i huset blivit ett år äldre, ett år klokare.. eller hur det nu var. :)
Holly hade dock toppen av sin förkylning med feber, hosta och rosslighet dagen till ära så vi ombokade kaffe & tårtabjudningen, så det blir i helgen istället! Holly är så gott som frisk nu, lite slemmig men det är som sagt ytterst lite!
Holly har fått smaka potatis i veckan med och det är verkligen ingen höjdare, men hon äter det iaf. Däremot mangopurén, ja den satt hon å fick kväljningar av! Hon ser så söt ut, hon tror att det är gröt eller nå annat gott å gapar som en liten fågelunge, men när hon inser att de inte är gröt å mango knorras hela ansiktet! :)
Nåja, det kommer nog ge med sig snart.
Våran lilla bebis är för rackarn ingen bebis längre, om en vecka blir hon ett halvår!!! usch vad tiden springer iväg? lite skrämmande! Men visst är det roligt, alla åldrar har ju sin charm - men vi kunde väl få hinna njuta lite längre av alla dessa steg i utvecklingen, det går lite för fort tycker mamma & pappa! :)


Liten håller verkligen på att bli stor!

Favoritboken, nu när man börjat med smakportioner! :)

Vår dyrbara lilla skatt!


Idag blir det nog en promenad och sen tvättstugan! Och sen blir det nog bara en lugn fredag, vilket känns riktigt skönt! :)

Ha en fin dag allesammans!
- lycka!


Kommentarer
Postat av: m

blev en väldigt trevlig promenad tycker jag.tack för sällskapet!

2013-04-13 @ 20:24:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback