Slutet på 2009 början på 2010.

Här kommer en liten redogörelse för slutet på 2009 och början på 2010!

Måndag 28/12-09
Bar iväg till Hudiksvall vid kl 10, jag, mamma, pappa & brorsan. Vi ska fira nyårsafton hos min syster & hennes familj. Och det blir första gången vi får träffa lilla Siri. :)
Stannade en sväng i Sundsvall, för att gå lite på Ikea - såklart!
Blev inhandlat lite saker till Siri samt lite gossedjur till Nemo (svärmors hund Selma har nämligen en råtta inköpt på Ikea, som Nemo alltid är lika förtjust över, så nu ska han få en alldeles egen)! :)
Vi kom fram till Hudiksvall under kvällen och möttes av lilla Siris ansikte! Vilken going! Mosters lilla sötnos!
Var naturligtvis trevligt att träffa syrran & Stefan också. =)

Tisdag 29/12-09
Dagen börjar med mys i soffan med Siri - det är ganska mycket Siri dessa dagar ska tilläggas! :)
Sen hann vi ut på stan - jag & mamma. Inhandlade lite mer saker till Nemo (kanske inte så roliga denna gång, öronrens samt avmaskningstabletter på apoteket samt en "första hjälpen" bok till hundar).
Sen handlade vi lite nya kläder till Siri, finns dock inte mycket hon kan ha just nu (stl 44 är för stort) och de minsta som säljs i affärerna är stl 50. Men vi hittade lite iaf, så hon har kläder att växa i, iaf! Lite klänningar fick hon iaf. :) Blev lite nya kläder till mig själv också på Gina tricot.
Kvällarna ser ut som mornarna - mys i soffan framför tv:n med Siri som mittpunkt för alla. :)

Onsdag 30/12-09
Dagen börjar med mysSiri, frukost & sen stan! Vi var in på en återförsäljare till panduro, köpte lite grejor så vi kan sätta igång med att göra lite fina album/kort m.m
Sen blev det Dollar, köpte väggord & nå slags "snöflingor" som ska hänga i fönstret samt en filt till Nemo och lite tuggpinnar. Blev Jysk också för att inhandla en ny fleecepläd i svart/vitt till soffan och ett överdrag till sängen, i grått! Blir nog riktigt fint! :)
Det inhandlades bingolotter inför kvällen också -  vi vann dock inget! Men det var år och dar' sen jag spelade så det var ett nöje i sig. Gjorde en cheesecake under kvällen också - för att ta med på nyårsmiddagen imorgon hos Saras svärföräldrar. Så jag & Sara la oss inte förrän tvåtiden.. mycket att stöka med säg. :) 

Torsdag 31/12-09
Vi hann med lite shopping idag med, var in på Jack and Jones och köpte en tröja bland annat.
Vi gjorde hand & fotavtryck på Siri innan hon skulle hoppa i plurret och bli fin inför kvällen (eller finare..).
Några bra avtryck fick vi allt, men det är svårt att göra det på en sån liten människa ska tilläggas. :)
Sen blev det som sagt bad för hennes del, oj vad skönt hon tycks tycka att det är att vara i vattnet. Efter det fick hon på sig nyårskläderna - en röd klänning & vita strumpbyxor, första gången hon bär klänning. Så söt hon blev!
Sen efter att alla hade gjort sig klara for vi ut till Sunnanbäck för att äta nyårsmiddag. Riktigt gott var det. :)
Och mätt var man efter den kvällen kan jag meddela. Mat & fika, så man överlever nog hela veckan på det. :)
Siri hann förresten inte bära klänningen så värst många minuter, för när vi kom till Sunnanbäck pissade hon ner sig - genom blöjan & allt. Lill'rackarn! :) Men hon var fin i sina rosa kläder också, sen hann hon med ett (eller två) skitkalas också och det blev kvällens happening! :)
Blev många kort tagna iaf under kvällen och dagen, sen vid kl 22 drog vi oss till Saras lgh igen för att invänta tolvslaget. Blev spännande där ett tag i parkeringshuset också kan jag meddela. Nå killar som försökte ta sig in (ska tilläggas att syrran & stefan hade inbrott i bilen vid tolvslaget förra nyåret), så pappa & stefan var där nere och höll lite koll samt lagade till porten som killarna hade sabbat, antagligen för att komma tillbaks senare för att tag sig in. Men tji fick dom!
Tolvslaget kom och vi skålade samt kikade på fyverkerier från fönstret ut över stan. Det var mulet med det syntes iaf och det var helt perfekt att kolla in fyverkerierna inifrån än att stå ute och frysa. :)

Fredag 1/1-10
Usch, tomt att lämna Siri men vi ses ju snart igen - i mars! Kul har det iaf varit denna vecka, att få träffa syrran & Siri & Stefan. Fått umgås & gjort stan ett X antal ggr. :)
Värsta snöovädret när vi satt oss i bilen för att åka hem. Vi åkte E4an (jag vet inte hur länge) men det gick iaf inte snabbare än 60-70. Så mycke snörök.. passerade  en serieolycka med 3 fordon inblandade. Usch..
Så vi vek av någerst och åkte inlandet uppöver - det snöade betydligt mindre!! Vi stannade i Sollefteå och åt på Sibylla och sen var det bara raka vägen hem. Väl hemma möttes jag av en slö lite Nemo, gusisändå vad jag saknat denna lilla kille och hans husse också såklart!! :) Iaf Nemo blev bara mer & mer slö under kvällen, låg mest och gnydde när han skulle böja huvudet för att äta osv. Klart vi blev oroliga så vi ringde vetrinären och de tyckte att de lät ut som en sträckning eller växtvärk men skulle det inte ha gått över till morgondagen skulle vi komma in. Såkvällen var lugn, låg i soffan och bara myste med älsklingen & vovven.

Lördag 2/1-10
Nemo var inte bättre, slöare än vanligt så vi ringde till vetrinären igen och det blev akut, vi skulle komma in direkt. Så det var bara att kasta sig in i bilen, blev att stanna på OKQ8 och köpa med nå frukost. Väl framme så undersökte hon Nemo grundligt. Hon trodde att det mest troligen kunde röra sig om växtvärk och det kan kamma och gå fram till att han vuxit klart. Så han fick en smärtstillande spruta och uppmaning om att komma igen på tisdag om han inte var bättre. Han var slö hela dagen fram till kvällen, så piggnade han till ett tag för att sedan återgå till slöhet.
Våran lilla Nemo.

Söndag 3/1-10
Nemo var en aningens piggare idag men inte riktigt. Hade lite ont när han skulle böja sig ner osv.
Piggnade till under kvällen, så vi klippte honom och det verkade han gilla. Han blev så fin så.. ser nästan ut som en älgkalv med sina långa ståtliga ben. :) Våran lilla sötnos!
Det var full rulle på honom under kvällen, han busade på med husse medans jag bytte gardiner & städadebort julen! Nu ska det bara införskaffas en ny lampa till köket. Skönt med vardag igen omän julen är mysig med alla små tomtar & belysningar.

Måndag 4/1-10
Nemo är tillbaka, eller det går mot rätt håll iaf. Han gjorde morgon kl 05.30 och det är likt honom. Men vi lyckades somna om (han fick ligga i sängen med sin favoritråtta) så vi sov till kl 10! :) Han åt hela frukosten och busade på. Vi for ut och han gjorde sitt. =) Sen har han busat om vart annat samt att han följer mig vart jag än går. Det är skönt att ha honom tillbaka nu, för under helgen låg han ju bara! Så nu ska vi ta det riktigt lungt så den eventuella sträckningen får läkas i fred och så det inte blir värre.
Blir vetrinären på fredag igen dock, för vaccination men de ska nog gå bra!


Lite bilder också från slutet & början.

Morbror, Siri, Mormor Siri & moster
Siri i vagnen. Mormor, morfar och siri. Siris O:mun. 
nöjd! Syrran och mamma å siri. målning. foten. badet.
farfar och morfar å siri. jag, morfar och siri. frukter. tårtan. hos stefans mamma å pappa. nallen å siri. Nemo 4 jan 2010. pläden. 
gardinerna. tvrummet.
 ljuslyktor. sov gott kärlek blåa köket. 
hörnan. blå datarummet. Nemos favoritråtta.. :)


Det var lite kort om slutet & början!
På återhörande! / Emma - att vi skaffade Nemo var det bästa vi gjort, och du? Jag älskar dig Benny!


Kommentarer
Postat av: Sara

Tack själv för en trevlig vecka! Å som sagt, vi ses ju i mars igen, nog för att det låter länge tills dess, men tiden brukar ju gå ganska snabbt =) Fina bilder du lagt ut, O-bilden vet jag inte om jag har, måste kolla! Och vilken fin björk-gardin du har, nu blir jag sugen på att byta ut mina gardiner. Får ta och göra det nån dag här, jag å Siri =) Ha en bra kväll, kramar från oss!

2010-01-04 @ 18:38:02
Postat av: Inga

hejsan!

oj,vad du ahr skrivit. tog ett tag att läsa igenom. men du verkade ha haft kul där nere. Stackars Nemo. växtvärk är väldigt vanligt för hundar.men i regel så brukar man inte märka av det. men visst förekommer det mer på hundar av de större raserna och pudel brukar i regel drabbas av växtvärk ganska ofta.

Ha det bra i kylan.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback