Snabbinlägg mellan programmen.

Om vårt liv just nu ..

Våra grisar mår bra, men Cayenn var lite röd i ögat igårkväll och de visade sig att han hade ett höstrå instucket,tuggben men vi fick ut det iaf och det ser redan bättre ut idag.
Såg dock på Bosse ikväll att han var alldeles röd han med, i v.öga. Och det är lite skrovligt på ytan också, mest troligen ögoninflammation eller ev starr. Han har ju vissa handikapp sen födseln, men vi ska hålla koll på det och se om det blir bättre. Kan hända att han också har fått in nå höstrå som har irriterat och kanske gjort ett sår (där av ögoninflammationen).
Så det är lite pyssel med dom just nu. Men så länge de inte visar tecken på att de har ont eller att aptiten avtar så är det nog inte någon större fara! Och aptit - det har dom verkligen! :)

Iaf, var och inhandlade lite smått på Varuhuset tidigare i veckan, bla doftolja med lukt av "nyrostade kaffebönor" och "pepparkaksbak" - gusisändå vad de luktade gott, vi har rena juldoften i lgh nu vill jag lova. :)
Sen fick två små tuggben följa med hem också, till Nemo växtensåklart.

Igårkväll kom Karola förbi med en blomma till oss, en gigantisk växt alltså! Så det krävdes lite möblering för att få in den i ett passande höra. :) Men det blev så bra så, gillar stora växter!
Så iår kanske vi skippar granen och klär blomman med glitter & bollar? Nejdå, klart vi ska ha en gran också! :)

höet som var i Cayenns öga.
 

 


 

 




Nåja, det var lite från mig ikväll, kommer mer imorgon!
Ha en bra kväll! / Emma - vårväder..


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback