Fredag & lördag.

 - Jul-och hundstämning -
Igår fick jag upp värsta ilet (efter att jag blivit utringd på jobb inför nästa vecka),
 strök & hängde upp alla julgardiner och "friserade" en blomma som jag har (flera ggr om) tänk klippa ner och göra nya sticklingar. Men nu är det gjort iaf och många blev det vill jag lova - hela 8 st nya.
Som sagt, hade tänkt ta och plocka fram julen lite pö om pö till veckan, men så ringde dom igår och det blir att jobba måndag, tisdagnatt, ledig onsdag, jobbar torsdag, fredag, lördag, söndagnatt - går av måndagmorgon. Så då blev det lite stressigt- men nu är allt klart förrutom granen & den får lov att vänta ett tag till. :)
Plockade fram tomtar och adventsljusstakarna ikväll - shittans vad julen är mysig med alla lampor osv.
Tidigare idag var vi till stan, jag, Marina & Benny - vi fikade gott och shoppade nalta. :) Trevligt, trevligt!
Med hem blev iaf bla koppel, matskålar, leksaker, matta, toa-lätt, "god jul"-glödlampa och lite till.. Nu är det bara pälsgrejorna och innerbädden till bädden som fattas till Nemo, resten (typ foder osv) blir en senare fråga.
Nåja, vi hann förbi Jannike, Tobbe & lillan en sväng också. Lillan har blivit så bra på att prata och idag gjorde hon till och med en mening, helt själv, utan att vi satt och prata om det.. hon sa: "Bennys klocka"!!! :) (han hade en armbandsklocka på sig nämligen). Stora tjejen.
Nu ikväll så har vi mest slappat, gick en sväng till Uffes och köpte champis. :) Sen blev det Robinson för hela slanten.
Nej, detta går inte längre. Ska göra Benny sällskap i soffan tror jag - och bara chilla.

Lite bilder då:
köket datarummet
Köket & datarummet.

sovrummet tvrummet
Sovrummet & tvrummet.

kransen god jul lampa 
Kransen & "God Jul"-glödlampan.

 duk hörnan
Tvrummet & hörnan.

tomte köksbordet
En av sticklingarna & köksbordet.

leksaker till Nemo kopplet
Första leksakerna & kopplet (som B fick bestämma färg på). hihi.. :)

matplatsen färdig 
Matplatsen är redo.


Ha en fin lördagskväll (de få timmar som är kvar iaf). / Emma - julstämning med carola i stereon.


Kommentarer
Postat av: Sara

Härligt med julen! Vad fint ni har fått det! Man blir ju lite inspirerad att börja själv ju =) Men nästa helg åker nog allt fram hos oss, granen får dock vänta här åxå, men det beror på att vi inte har nån än =) Å snart flyttar ju Nemo in åxå ju, spännande!

Ska glo lite mer på TV innan det blir sängen, imorn ska vi, om vädret tillåter, fixa lite med bilen som ska säljas å sen blir det middag i Ljusdal. Vi hörs! Kram!

2009-11-21 @ 23:48:51
Postat av: Jeanette

Åh! Jag vill också julpynta! Det är såå mysigt! Men imorgon då börjas det, efter en otroligt lång helg på jobbet. Ska koppla av m. nya gardiner å glögg :D



Å btw! Så kul att ni skaffar valp! Det finns ju nästan inget som är så mysigt som det! Som å ha bäbis kan tänkas :) Dessutom så blir allt lite extra kul då man alltid har en kompis som kan följa en nästan överallt!



Bara han har växt till sig ska han få träffa min voffsa :) Vi är ju trotts allt till Norsjö nån gång om sänder.



Hoppas allt är super! Kramkram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback