Fredag-lördag-söndag.

Då ska vi se vad helgen ha erbjudit oss.
Gick av fredagmorgon kl 07.00
Under dagen gjorde vi inte så mycket, jag, Benny & Ove for till Lycksele - dom för att kika på lastbilar m.m & jag för att shoppa. Hittade lite smycket, kläder och ett fantastiskt te som luktade så gott - chokladte! Blev fika på Indo också, alltid lika trevligt & gott! Senare på kvällen for Benny, jag & Steve på Thaian & åt, blev några öl på det också, riktigt gott. Efterrätten var supergod, friterad ananas & glass. =)
Efter thaian for vi hem till oss, åt lite jordgubbar och spelade guitar hero. Sen blev det en otippad sväng till Lycksele, vi hade Roger som chafför. Hamnade på någon fest, där Marina & gänget också var.

Steve vi benny & robban
chokladte väggdekor

Summan av kardemumman, dag 1:
  Fredagen var otippad men väldigt rolig!


Lördagen började med frukost/lunch på frasses, sen for vi till Jannike & Tobbe och drack kaffe och surrade.
Lillan blir nog bara större för varje dag som går, har man inte träffat henne på en vecka så har det skett mycket under den tiden.. Jag blev så häpen när hon öppnade en katalog (plasten utanpå) och knövlade ihop de, sen gick hon raka vägen och öppnade skåpdörren till soporna - slängde det och stängde dörren!! Hon är stor nu, damen! =)
Efter att ha vart där ett bra tag for vi hem och gjorde middag - risgrynsgrön. Vilken fräsig lördagsmiddag. ;)
Sen så bar de iväg till Lse igen, jag och Benny var bjuden på fest till Erik & Petra, men jag tog gladeligen på mig att köra så Benny kunde få ha lite roligt! =)
När vi kom in till Lse var det blåskontroll, usch vad nervös jag var, inte för att det skulle vara någon fara - men poliser..
Blev iaf raka spåret till Knaftvägen. Det var också en lyckad kväll, mycke folk & lagomt ståhej! For ner på stan en sväng senare på kvällen, (öltält & cruising). Träffade en gammal (fast ung & nybliven mamma) arbetskompis, Lina.. Shittans vad jag saknar henne, dom alla, ibland! Har iaf lovat att komma förbi henne nästa gång jag är till Lycksele, måste ju få se lilltösen ju! =)
Det började regna just när vi skulle hem, inge vidare trevligt att köra när det regnar.. 

full fart Hos morbror hos morbror
folk petra å erik
 Folk  
folk Balooman

Summan av kardemumman, dag 2: Gott sällskap, mycket skratt &  insikt om att tiden bara rusar iväg när man tittar på de små, som håller på att bli stora!



Söndagen var lite småtrög för min älskade sambo, framemot eftermiddagen kom han igen! =)
Vi drack kaffe & slappade framför tv:n mest hela dagen. Gjorde stora marsvins-servicen, badning av grisarna samt stor-rengöring av bud & galler. Så nu luktar som som en sommaräng, igen! =)

bosse cayenn
blommar vuxit
(Var bara tvungen visa er, de 2 sista bilderna, är på en blomma jag fick av Jannike & Tobbe när jag fyllde år.. Så den har vuxit! Inte nog med det, nu blommar den för andra gången också! Luktar ljuvligt gott!) :)
Summan av kardemumman, dag 3: Skönt med vardag & rutiner igen!



Måndag, idag!
Tänka sig, de har regnat precis hela helgen.. hela 3 dagar. Nog trodde jag då att vi skulle få lite sol idag, men icket.. Regnet öser ner. Suck!
Men det gör inte så hiskeligt mycket, går ju lix på passet ikväll kl 21.00, kan vara skönt om de är svalt i luften medan man jobbar. =)
Veckans plander är som följande:
• Måndag, tisdag - jobbar natt.
• Fara till Arvidsjaur Onsdageftermiddag, för att hinna hämta ut mitt pass samt sova över hos mamma & pappa.
• Torsdag far vi till Haparanda & IKEA.
• Jobbar natt fredag-lördag-söndag.

Så jag har hela veckan planerad, lite ovanligt för att vara jag.. att ha varje sekund uppbokad, men ibland bli det ju så!
Nåja, ska bli trevligt att fara på IKEA, se om man hittar något att ta med hem. Fast i vår lgh ryms det inget mer..
Jag & Benny får ta en IKEAsväng när vi får huset, för då lär vi behöva inhandla lite.. ♥

Nu ska jag ner på Konkurskompaniet & inhandla lite WC-rent. ;)
Ha en bra, regning, dag! / Emma - nu är det mycket att se framemot.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback