Så var det måndag.

Då var det måndag igen, dock ser den inte riktigt ut som mina måndagar brukar se ut.

Vi var ju ner till Nyköping helgen som var, for ner fredag - sov på hotell, åt gott och slappade framför Idol på tv:n. Hann träffa syrran påväg ner, i Hudiksvall, för att gratta henne "på riktigt", med lite paket till Siri och så. Det var iaf jätteroligt att få träffa henne, lite tråkigt bara att inte få träffa siri ännu. Men vi fick med oss en skiva med kort så vi har iaf sett na'! :)
Vi började lördagen med en väldigt god frukost på hotellet, sen for vi till Christina vid kl 09.30. Vi fikade & gick igenom lite saker. Sen fick vi äntligen träffa vår nya familjemedlem, lille Nemo!
Så otroligt söt & charmig krabat. När vi sen for så somnade han nästan direkt i min famn och sov 2 timmar. Hemresan (ca 95 mil) gick hur bra som helst - vi hade bävat lite för att han skulle bli åksjuk osv men det gick kanon. Han sov 2 tim/var vaken 1 tim och så gjorde han hela vägen hem! :)
Första natten gick också bra, vi kom ju hem på lördagkväll vid nio tiden - då var vi ute och busade lite och sen blev det sängen. Han vaknade sammanlagt 4 ggr och gnydde/petade i oss för att meddela att han behövde ut. Vilken duktig hund vi har! Han ställde sig inte bara och gjorde "av sig" när han vaknade utan han väckte oss. Vad ska man säga liksom? :) Det har bara hänt 2 olyckor från det att vi kom hem och det har berott på husses & mattes ouppmärksamhet. Vi måste ju lära oss att tyda hans tecken då det är dax, men jag tror vi (redan) har kommit på det. :)
Han äter, busar, sover. Tycker att marsvinen är intressanta och vill helst leka med dem, men han sitter utmed buren och kikar på dom - dom kommer nog bli bra vänner!
Natten till idag så vaknade Nemo bara 2 ggr och sen när husses väckare ringde kl 04, så då for vi ut en sväng och det var uppskattat. Sen så sov vi ända fram till kl 07.30 (vilken sovmorgon).
Han sover ca 2 tim i stöten, så han sover just nu! Ibland kan han sova en kort stund och tar jag då upp honom så somnar han direkt i min famn. :)
Vad mer kan jag säga om vår nya lille familjemedlem? -Han är verkligen lugn och redan så duktig! Han kommer nog bli en riktigt fin hund (fast det är han ju redan).
Jag & Nemo är ensamma iveckan, Benny jobbar borta - men vi ska nog klara av det utan problem, men visst saknar vi husse!

Bjuder på lite bilder från hemfärden samt gårdagen:

bild 1-5 Paus under hemfärden.
bild 6-10 gårdagens mys.
Benny & Nemo Nemo
Nemo igen. har just haft pisspaus.
sover i bilen. leker i hallen.
myser. myser med husse.
sover nästan. småtassatrna.


Nu ska vi ut en sväng, ha det så bra så länge!
På återhörande! / Emma - sötaste valpen någonsin, det har vi.




Kommentarer
Postat av: Mamma

Nu är det slut med sovmornar för ett bra tag framöver!

2009-12-08 @ 01:34:14
Postat av: Mattias

Söt vovve! Och väluppfostrad också, som det verkar. Bara inte Bosse och Cayenne blir avis nu när du måste dela uppmärksamheten! :-)

2009-12-08 @ 16:51:04
Postat av: Emma

Jag är inte alls avundsjuk ;)



Så söt liten vovve!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback